1 din 2
1
Regulamentul și cine-l citește.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cine citește regulamentul ? Concluzia noastră este că mai nimeni.

Cum așa ?

Istoric, de fiecare 1 Aprilie, macuser.ro a făcut o glumă membrilor. Eh, anul ăsta am făcut o non-glumă. Am făcut o chestie serioasă. Am pus în regulament următorul paragraf:

- orice membru care va trimite Administrator-ului un PM cu subiectul “Cadou” și conținând o adresă poștală va primi un colet conținând un cadou. Nu este o glumă. Vrem să vedem cine citește regulamentul. Membrii ce nu locuiesc în EU sunt responsabili de plata eventualelor taxe vamale. În limita a 5 cadouri, Administratorii și Moderatorii nu sunt eligibili. Vă rugăm nu faceți această informație publică - să descopere userii singuri.

.

Eram pregătiți să scoatem anunțul repede-repede că altfel dădeam faliment. Dar nu am primin nici un PM pe 1 aprilie. Așa că l-am mai lăsat. Și tot lăsat. Până azi. Am primit un singur PM. Și am pus un colet la poștă pe adresa respectivă. Doar unul. Felicitări methodine

Zeci de useri au primit în acest timp ban și avertisment cu mențiunea “Citiți regulamentul”
Cei mai hazlii au fost doi utilizatori banați care ne-au dat mail să îi iertăm. Amândoura le-am zis să citească regulamentul și îi iertăm. Amândoi ne-au răspuns că “gata, l-am citit cap-coadă”. Cum să nu smile

Ce să mai zic. Am rămas cu cadourile.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Tare de tot chestia cu regulamentul!
Macar newbie-ii ar fi putut castiga. Cat despre cei vechi, eu personal nu l-am mai citit de mult. L-as citi daca apar modificari, despre care sunt anuntat undeva pe forum.
Prevad ca la fiecare sarbatoare membrii macuser vor reciti regulamentul, poate-poate…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Ce tare a fost ideea voastra! LOL Felicitari pentru idee!

In schimb presupun ca majoritatea de pe forum fac cum a spus si macold. Nu toti verificam in fiecare zi regulamentul sa vedem modificari noi aparute. Eu de exemplu doar atunci re-citesc regulamentul cand nu stiu exact daca am voie sau nu sa postez ceva, sau daca da atunci in ce conditii, etc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Hmmmm, cam nașpa. Unfair…
De ce?
Dau un exemplu din viața reală.
Am carnet din 1991 și de atunci codul rutier s-a tot schimbat. De fiecare dată am cumpărat cărți (mai nou am dat jos pdf-uri de pe net) și am citit ca să mă pun la punct. D-aia ultima amendă e din 2008 (cameră fixă la 150 m de intrarea într-o localitate, 67Km/h)

Si iata ca statistica confirma, un singur user “vechi” a citit.
Pt ca odata ce stii si respecti niste reguli nu prea te apuci sa le re-citesti decit poate cu exceptia cazului in care este anuntata o schimbare (vezi numeroasele modificari de la vanzari)

p.s. nu, nu vreau niciun cadou tongue wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

lipsa edit:
in timp ce scriam iata ca au scris deja inca alti 2 useri care spun cam acelasi lucru…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Si ce se intampla cu membrii mai vechi? Eu am citit regulamentul cand m-am inscres pe forum, dar nu am de gand sa-l recitesc periodic.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Deci nu mă mai joc, deci să fie clar. Pă noi arde cămeșa că așteptăm zece-șaptele iar adminii să țin dă glume. Nu frumos. Eu băiat finuț dă litoral… cetesc doar rubrica unde să supără adminu’ când face ca Yoda cu laseru’ si spune pă cine mai baneaza, ce clone mai șterge, câti chinezi mai rade…
Regulamentul e de flori pentru unii și tot ei se supără când greșesc. Sergiu, inițiativa este lăudabilă și e bine că ai ce să oferi drept cadou.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Sunt grămezi de useri noi care se înregistrează pe forum în fiecare zi. Ei erau “target-ul”. Niciunul nu a avut curiozitatea.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Postati un anunt si la rubrica “Informatii site/forum” cand mai schimbati regulamentul, ca sa avem si noi sanse la cadouri. cheese

Vorba lui macmanro: “cetesc doar rubrica unde să supără adminu’ când face ca Yoda cu laseru’ si spune pă cine mai baneaza, ce clone mai șterge, câti chinezi mai rade”. LOL

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Sincer nu l-am citit nici în 2006 când m-am înregistrat și nici acum în 2011, totuși nu am fost banat până acum și nu cred că am sărit calul cu ceva. Poate nu l-am citit pentru că sunt genul care nu citește manualul de utilizare. smile

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am vazut si eu iMac-ul primit de methodine, foarte tare!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

LOL! Misto faza smile)

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

o chestie asemanatoare au facut aia de la google. cand si-au lansat ei laptopul ala care seamana perfect cu MB black, au anuntat ca ofera un sticker cu logo-ul vietii, celor care completeaza nu-stiu-ce prostie de chestionar. evident ca foarte putini s-au bagat. surpriza a fost cand au primit stickerul lipit pe un laptop wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Neh, anul asta n-am mai facut nici o pacalelala.

Aici am gasit 10 din cele mai bune pacaleli. Alea cu fermele de spaghetti si pingunii zburatori sunt beton smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

in ce costau cadourile?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK

Pai nu costau, ca cadouri fiind.

Tre’ sa-ti setezi data computerului la 01.04.2011.

1 din 2
1