Eu sunt multumit de MobileMe.
Sync-ul e cel mai bun cu el. Gallerie de poze nu pre il folosesc si nici iDisk, dar cateodata sunt binevenite ambele.
E cam scump pentru un serviciu, pacat ca nu exista varianta fara mail si fara idisk si gallery, si sa fie free. poate in iOS 5, sa speram
@RedAN6EL de acord,sincronizarea e ce-a mai buna,dar,filtru de spam nu stiu daca exista,iar daca exista e praf,iar viteza de upload la iDisk este la fel de praf.
Am avut cativa ani mobileme dar am renuntat la el . Desi sincronizarea e foarte buna , doar atat e de el . Cum au zis si altii mai sus nu merita in nici un caz banii astia , poate daca o sa coste in viitor jur de 10-20$ mi-as mai face . Dropbox si google sunt gratis si merg foarte, foarte bine.
Folosesc MobileMe pentru a sincroniza MBP-ul, iPad-ul si iPhone-ul. Consider serviciul extrem de util si niciun moment nu am considerat ca este prea scump. Confortul oferit de sincronizarea automata si spatiul de stocare accesibil direct pe toate device-urile merita din plin $99. Echivalentul a trei iesiri la film pe an…
iDisk e naspa si ramas in urma tare fata de DropBox, DB pe care il folosesc de nevoie ... as prefera sa folosesc iDisk daca tot il platesc. Poate vor face ceva cu MobileMe ca daca nu am sa renunt la el in viitor.
si eu folosesc MobileMe de vreo 2 ani. nu voi renunta la el. e ok. ai pushmail. sync.
Cei care spun ca e scump probabil se raporteaza la alte servicii de pe piata care sunt gratuite, dar care nu se integreaza la fel de bine cu deviceurile Apple. Am testat 2 luni un HTC Desire HD cu Android si serviciile oferite de google si am renuntat.
Eu consider ca mai mult de 50$ nu merita.
Ce imi place si folosesc mult la mobileMe:
1. sincronizarea merge perfect,iar pentru bookmarks as fi dispus sa platesc sa zic 10$ pe an.
2. hosting-ul nu este stralucit,nu suporta script php,dar avand in vedere integrarea cu restul serviciilor as plati sa zic inca 20$.
3. pentru cei 20gb as mai plati inca 20$,dar sa faca ceva in privinta vitezei de upload. Contrul free dropbox a ajuns la 11GB free pe care il folosesc zlnic si sunt super multumit de el.
Eu tot timpul am platit in jur de 50$ pentru mobileMe deoarece cumparam de pe eBay coduri,dar acum nu se mai gasesc,cel putin nu la pretul asta,costa in jur de 80$ pret pe care nu sunt dispus sa il platesc.
Mie imi expira pe 19 iunie si cred ca este numai bine avand in vedere ca WWDC tine pana pe 10 iunie.
Daca nu vad ceva nou care sa ma multumesca o sa renunt.
Eu am observat ca Apple a trecut mai nou pe gazduirea la Amazon si nu la Akamai. Si am mai observat viteze de upload de 8Mbps (1MB/sec). Nu e perfect, dar e un bun inceput.
Eu mi-am uitat iPad-ul într-un taxi luat de pe stradă. Nu mai știam nici firmă, nici număr, nimic. I-am trimis o alertă că-i dau 100 EUR dacă mi-l aduce, și mi l-a adus. L-am urmărit prin tot orașul să văd dacă vine spre mine, într-adevăr. Dacă nu venea, făceam remote wipe, că am o groază de date senzitive în el. Doar asta și merită banii. Eu mi i-am scos pe 10 ani
Eu mi-am facut cont de MobileMe in Decembrie 2008. A devenit contul de mail principal, folosesc gallery si oarecum hostingul pentru site prin iweb. Nu am platit niciodata mai mult de $55 pe an. Nu am de gand sa renunt, merita toti banii.
Nu stiam ca nu se mai gasesc coduri ieftine, dar oricum al meu e platit pana in Decembrie si se pot inampla multe