Sondaj
Folositi iOS si MobileMe?
Am un dispozitiv cu iOS si folosesc un cont MobileMe pe el 26
Am un dipozitiv cu iOS dar nu am setat nici un cont MobileMe pe el (sau doar unul de tip trial) 29
Nu folosesc iPod Touch, iPhone sau iPad, dar am un cont de MobileMe platit 4
Nu folosesc iPod Touch, iPhone, iPad sau MobileMe, vreau sa vad rezultatele 9
Total voturi: 68
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Sondaj MobileMe
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Inspirat de articolul http://daringfireball.net/2011/04/cutting_that_cord , incerc sa aflu cati din cei ce au un dispozitiv cu iOS folosesc un cont platit de MobileMe pe acel device.

Daca aveti un iPod Touch, iPhone sau iPad sau folositi MobileMe, raspundeti la intrebarea de mai jos.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Eu folosesc dar daca nu apar imbunatatiri majore voi renunta la el cand expira in iunie.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Eu sunt multumit de MobileMe.
Sync-ul e cel mai bun cu el. Gallerie de poze nu pre il folosesc si nici iDisk, dar cateodata sunt binevenite ambele.
E cam scump pentru un serviciu, pacat ca nu exista varianta fara mail si fara idisk si gallery, si sa fie free. poate in iOS 5, sa speram

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@RedAN6EL de acord,sincronizarea e ce-a mai buna,dar,filtru de spam nu stiu daca exista,iar daca exista e praf,iar viteza de upload la iDisk este la fel de praf.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

Si capacitatea la iDisk e praf.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Am avut cativa ani mobileme dar am renuntat la el . Desi sincronizarea e foarte buna , doar atat e de el . Cum au zis si altii mai sus nu merita in nici un caz banii astia , poate daca o sa coste in viitor jur de 10-20$ mi-as mai face . Dropbox si google sunt gratis si merg foarte, foarte bine.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.06.10

Folosesc MobileMe pentru a sincroniza MBP-ul, iPad-ul si iPhone-ul. Consider serviciul extrem de util si niciun moment nu am considerat ca este prea scump. Confortul oferit de sincronizarea automata si spatiul de stocare accesibil direct pe toate device-urile merita din plin $99. Echivalentul a trei iesiri la film pe an…

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

iDisk e naspa si ramas in urma tare fata de DropBox, DB pe care il folosesc de nevoie ... as prefera sa folosesc iDisk daca tot il platesc. Poate vor face ceva cu MobileMe ca daca nu am sa renunt la el in viitor.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.11.09

si eu folosesc MobileMe de vreo 2 ani. nu voi renunta la el. e ok. ai pushmail. sync.
Cei care spun ca e scump probabil se raporteaza la alte servicii de pe piata care sunt gratuite, dar care nu se integreaza la fel de bine cu deviceurile Apple. Am testat 2 luni un HTC Desire HD cu Android si serviciile oferite de google si am renuntat.

Semnătură 

13” MacBook Air 6.2, mid 2013, 1.7 Intel Core i7 Haswell, 8 Gb RAM, 250 Gb SSD + 1Tb external USB 3.0
iPhone 5, 32 Gb, black, iOS 7
iPod Touch 1st gen 16 Gb
21.5” iMac, 3.06 GHz, 8 Gb RAM, 240 Gb SSD OCZ internal + 4 Tb external, 256 Mb ATI Radeon 4650
iPad WiFi 16Gb, black
iPad 2 Wi-Fi+3G 64Gb, white
2xAirport Extreme Base Station
Airport Express
AppleTV 2nd gen

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu consider ca mai mult de 50$ nu merita.
Ce imi place si folosesc mult la mobileMe:

1. sincronizarea merge perfect,iar pentru bookmarks as fi dispus sa platesc sa zic 10$ pe an.
2. hosting-ul nu este stralucit,nu suporta script php,dar avand in vedere integrarea cu restul serviciilor as plati sa zic inca 20$.
3. pentru cei 20gb as mai plati inca 20$,dar sa faca ceva in privinta vitezei de upload. Contrul free dropbox a ajuns la 11GB free pe care il folosesc zlnic si sunt super multumit de el.

Eu tot timpul am platit in jur de 50$ pentru mobileMe deoarece cumparam de pe eBay coduri,dar acum nu se mai gasesc,cel putin nu la pretul asta,costa in jur de 80$ pret pe care nu sunt dispus sa il platesc.
Mie imi expira pe 19 iunie si cred ca este numai bine avand in vedere ca WWDC tine pana pe 10 iunie.
Daca nu vad ceva nou care sa ma multumesca o sa renunt.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am observat ca Apple a trecut mai nou pe gazduirea la Amazon si nu la Akamai. Si am mai observat viteze de upload de 8Mbps (1MB/sec). Nu e perfect, dar e un bun inceput.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dupa parerea mea sincronizarea e praf.
Iau ca exemplu keychain-ul 1Password.
Daca il tin in Dropbox merge impecabil,daca il tin in iDisk e praf.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Eu mi-am uitat iPad-ul într-un taxi luat de pe stradă. Nu mai știam nici firmă, nici număr, nimic. I-am trimis o alertă că-i dau 100 EUR dacă mi-l aduce, și mi l-a adus. L-am urmărit prin tot orașul să văd dacă vine spre mine, într-adevăr. Dacă nu venea, făceam remote wipe, că am o groază de date senzitive în el. Doar asta și merită banii. Eu mi i-am scos pe 10 ani grin

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asti,in caz ca nu stiai,Find My iPhone e gratuit smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu mi-am facut cont de MobileMe in Decembrie 2008. A devenit contul de mail principal, folosesc gallery si oarecum hostingul pentru site prin iweb. Nu am platit niciodata mai mult de $55 pe an. Nu am de gand sa renunt, merita toti banii.

Nu stiam ca nu se mai gasesc coduri ieftine, dar oricum al meu e platit pana in Decembrie si se pot inampla multe