Mousepad HUGE - Unde gasesc?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.07

Va salut cu respect,

Am o manie “mi s-a pus pata” pe un mouse pad extra mega huge sunt obsedat dupa asa ceva, dar nu stiu de unde as putea achizitiona unul asemanator sau daca are vreo denumire anume. Poate careva dintre voi detineti asa ceva si ma puteti ajuta.

NOTE: Aveti imagine atasata mai jos.

Thanks!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Daca vad bine, acea chestie este un plastic ce pui pe birou ca sa nu se zgaraie biroul. Eu mi-am luat asa ceva din germania, aici la noi nu stiu unde gasesti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
belasajgo - 16 Aprilie 2011 09:05 PM

Daca vad bine, acea chestie este un plastic ce pui pe birou ca sa nu se zgaraie biroul. Eu mi-am luat asa ceva din germania, aici la noi nu stiu unde gasesti.

este corect ce zici, avea acum n an în ikea, am luat pentru biroul copilului, era vreo 40 lei… ±

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Aici sunt cateva modele, dar exista multe alte modele in diferite marimi, diferite culori, din diferite materiale:

http://www.officio.de/bueroartikel/...

http://www.printus.de/webapp/...

La noi nu stiu unde poti gasi din astea, presupun ca gasesti si la noi in magazinele de specialitate cu articole de birou.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06
haris - 16 Aprilie 2011 09:25 PM

este corect ce zici, avea acum n an în ikea, am luat pentru biroul copilului, era vreo 40 lei… ±

Gasesti si in zilele noastre, tot la IKEA

Iti recomand asta.Extrem de multumit, personal.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
mRzv - 16 Aprilie 2011 10:08 PM

NU recomand asta, e dintr-un fel de piele si are o frecare foarte mare cu mausul, abia il misti. Sincer de ce nu iti iei un maus caruia nu ii trebuie mauspad (gen Logitech Anywhere/Performance MX).

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

“Durable Schreibunterlage” tradus ar insemna Tampon durabil, hmmm…
O sa dau o fuga in IKEA saptamana viitoare.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Am gasit ceva, insa nu stiu exact ce suprafata are ca “e dintr-un fel de piele” produce frecare foarte mare.

http://www.primo-office.ro/papetarie+accesorii+pentru+birou+mape+de+birou/3583/mapa+de+birou+durable+clasic+negru

Mai cauta, daca nu gasesc ma risc si-l iau pe acesta, ii gasesc pana la urma o intrebuintare.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

Razer are cateva foarte bune(Razer Goliathus),dar sunt scumpe 150+lei,mi se pare ca si emag le are smile

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Stiu mousepad-ul, insa are 35x25cm la un pret de 90+- lei, mai exista si varianta Extended (92x29cm) insa la un pret 140lei+-, asa ca mapa de birou DURABLE la 45lei+- (40x60cm) daca are o suprafata buna isi merita banii, vreau sa-mi arunc totul pe ea (tastatura+mouse) nu sa faca “umar la umar” tastatura cu mousul.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
nevrozel - 17 Aprilie 2011 08:48 AM
mRzv - 16 Aprilie 2011 10:08 PM

NU recomand asta, e dintr-un fel de piele si are o frecare foarte mare cu mausul, abia il misti. Sincer de ce nu iti iei un maus caruia nu ii trebuie mauspad (gen Logitech Anywhere/Performance MX).

Ciudat…MX Revolution-ul meu merge smooth pe ea wink
Oricum, trackpad-ul mi se pare mai practic.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca nu prea este utilizabila mapa de birou ca mousepad, din ce am citit unele specificatii suna cam asa “Material antialunecare” acuma sarputea ca acesta sa fie plasat pe partea unde face contactul cu suprafata biroului, daca este pe partea unde fac eu contact cu “dansa” sarputea sa-mi scrantesc mana incercand sa mut mous-ul. Hmmmm… confuz…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
hutzuleac - 17 Aprilie 2011 01:39 PM

Se pare ca nu prea este utilizabila mapa de birou ca mousepad, din ce am citit unele specificatii suna cam asa “Material antialunecare” acuma sarputea ca acesta sa fie plasat pe partea unde face contactul cu suprafata biroului, daca este pe partea unde fac eu contact cu “dansa” sarputea sa-mi scrantesc mana incercand sa mut mous-ul. Hmmmm… confuz…

Obiectul din poza ta e o protectie pentru birou…
Daca vrei mousepad huge iti recomand SteelPad QcK+ de la SteelSeries.

Dimensiuni: 450mm x 400mm
Grosime: 2mm

E destul de mare, zic eu.