Inregistrare dvd
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06

vreau sa inregistrez un film pe dvd.Am incercat pana acum cu Finder dar nu mi-l face tot.Am grasit undeva? Imi dati alte sugestii?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai un film la tine pe calculator /  vrei sa-l scrii pe dvd
asta vrei?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu.Am un film pe dvd si vreau sa fac o copie
Am incercat cu MacThe Ripper si movieGate dar la final cand sa mi-l masterizeze mi-a aparut un mesaj cum ca trebuie sa folosesc doar caractere 0-9, A-Z si _ .

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/2060/#17280

mai gasesti niste programele pe acolo

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai nu folosi alte caractere in titlul DVDului, doar alfanumerice si _. Si e de preferat sa fie un titlu scurt.
DVDurile video sunt o inventie veche si invechita, cu reguli rigide. Dar pentru uz obisnuit sunt OK.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am rezolvat cu MacTheRipper si movieGate. Am gasit un sit italian in care ma invata pas cu pas.De…asa invata omul…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si noutatea care e? Am reusit-nu scrisesem cu majuscule si de aceea eroare.Ai dreptate in privinta rigiditatii.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Noutate nu e. Industria cinematografica cu barosanii ei cu tot, sunt foarte refractari la schimbare. Altfel s-ar fi putut schimba de mult standardul DVD video. Parte din frustrarile noastre vin din faptul ca DVDurile video nu au fost gandite sa fie facute de amatori, ci doar de profesionisti, in studiouri de zeci - sute de mii de coco. Pe de alta parte, eu ma simt bine cand fac un DVD pe un computeras care nu mai e de mult de top, dar DVDul arata mai bine ca multe “profesioanle”.

Toast, de exemplu, pune el automat majuscule in titlul DVDului.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
fadrina - 27 Octombrie 2006 05:00 PM

am rezolvat cu MacTheRipper si movieGate. Am gasit un sit italian in care ma invata pas cu pas.De…asa invata omul…

problema este partial rezolvata deoarece pe calculator pot sa vad filmul dar pe dvd nu,de fapt se vede un pic si apoi se blocheaza si imi apare scris “title” in stanga sus.Am incercat cu alt film si se vede perfect.