Configurare la internet prin cablu RDS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare, de curand am upgradat la Snow leopard, momentan am versiunea 10.6.7 si dar dupa aproape jumatate de ora de internet se opreste conexiunea la retea , trebuie sa dau restart din nou sa conectez ( la versiunea Leopard 10.5.8 care l-am avut nu se intampla asa )

Folosesc conexiune la internet normala cu cablu la reteaua RDS.  dar repet la versiunea de Leopard nu am patit asa,  stiti cumva cum trebuie facuta o conexiune corecta ? PPPOE ? am accesat panoul de control Network - Asistant este trecut pe telephone..
Si daca este cineva care sa imi spuna o setare corecta,  multumesc

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.09

salut, intra in network, advanced/ppp si verifica daca ai bifat “prompt every….” si/sau “disconnect if idle..”, iar daca e asa debifeaza-le.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Ce intelegi prin “conexiune la internet normala cu cablu la reteaua RDS”? Conexiune “normala” cu cablu la RDS poate sa fie prin modem prin cablu TV sau prin fibra optica, unde trebuie sa te loghezi prin PPPOE…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Imi cer scuze,  la retea normala ma refeream,  am conexiune prin cablu la reteaua RDS

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

fibra optica

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
rammsteinius - 18 Aprilie 2011 07:25 AM

salut, intra in network, advanced/ppp si verifica daca ai bifat “prompt every….” si/sau “disconnect if idle..”, iar daca e asa debifeaza-le.

Salutare Rammsteinius, da e adevarat la ADVANCED - PPP erau bifate prompt every 30 .. si disconect if idle 30 .  le-am debifat.

Multumesc mult, fac proba imediat si las mesaj

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Cade iar..  aiurea, snow’ asta

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

As vrea sa mai specific cat functioneaza reteaua, in tabloul de comanda -Network, in stanga - PPPOE service conected luminita VERDE

-  Ethernet - not conected luminita rosie

Semnătură 

AFC 1886