2 din 2
2
Reparari-Modari iPod Classic
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Dar nu e cam mare 256 gb? Pana la urma esti sigur ca vrei ceva asa mare ? Un SSD e intotdeauna bine venit, indiferent de gadget, dar momentan sunt extrem de scumpe si nu vad cum ar renta pentru un ipod.
Acum, gusturile si nebuniile ficaruia nu se discuta, dar totusi sunt foarte multi bani la mijloc.
Te pot ajuta eu cu schimbatul dar iti garantez ca nu e mare inginerie, cu putina rabdare si cafea poti face singur treaba buna.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Vedem in Septembrie. Ce frumos ar fi un iPod Pro, pentru DJ si alti music lovers, materiale ca la pro-ul curent, 256-512GB cu optiune 256SSD, bluetooth si si baterie mai mare. Keep dreaming ..

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member

@vromeo Am scris pe prima pagina de ce 256 si de ce SSD si ce vreau eu de la un music player “profesionist”.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

cam ulte de la o cutiuta muzicala. ipodul e doar un player, nu o scula de dj.
interfata zif este de fapt un ide. poti cauta hdd ide de laptop de cati gb vrei, sa ii pui o baterie babana si totul montezi intr-o cutiuta facuta la strung. stiu ca hdd-ul de 2.5’ functioneaza cu 5v si cel de 1.8’’ cu 3.3v dar se rezolva usor si asta.
oricum ai multe pretentii. eu zic sa iei 2 ipoduri de 160gb daca nu ai spatiu.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

HDD-ul nu rezista in timp si la socuri fizice cat un SSD. In plus ai avea si baterie ceva mai bunicica, un 15-20% acolo. Faza cu DJ, era decat un exemplu, dar exista si alte scule pentru acestia care au sync direct cu iPod-ul,etc nu are rost sa intram in detalii.. Nu vreau sa imi bat capul cu mai multe iPoduri. Dupa cum spuneam, Apple nu o sa scoata ce imi doresc eu (si destula luma de altfel) prea curand si trendul este pe Touch in vremurile astea, ceea ce nu ma intereseaza de la un player serios.

Confortul de a avea intreaga ta colectia muzicala la un click distanta este cel mai bun feature posibil. Ca sa nu mai zic avantajele de a il folosi ca un hard extern pentru cararea datelor.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

perfect. costa cateva sute de euro un ssd zif 256gb. daca vrei sa dai banii acum nu e nici o problema.

Semnătură 

Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

Bugetul ramane tot 750. Am alte proritati financiare momentan si vreau sa vad in Septembrie ce planuri au Apple. Ei vor fi factorul decisiv, daca ma arunc sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

bugetul tau e prea mic pentru pretentii. chiar si la sfarsitul anului pretul va fi ridicat.
exista adaptoare de la zif la card SD. poti cauta asa ceva cu un card de capacitate mare.

Semnătură 

Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

Nu cred ca viteza unui CARD sd va fi mult mai mare decat a unui HDD obisnuit. Si am senzatia ca cel mai mare card SD este cel de 64GB, doar nu cred ca incap acolo 4 carduri smile

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

oricum viteza e limitata de controlerul usb. un hdd la 4200 rpm nu are cine stie ce viteza.

Semnătură 

Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Viteza la carduri SD ar fi teoretic acolo, daca iei modelele mai avansate .... insa nu cred ca gasesti de dimensiunea la care iti doresti (pe amazon nu au mai mare de 64). Oricum ce iti trebuie viteza asa mare la playback? Daca o camera video poate inregistra pe un card sigur va face fata ca viteza pe un ipod.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Există și adaptor de la ZIF la CF - iar CF-urile parcă există la capacități mai mari decât SD-urile. Și sunt mai rapide (ultra-ata 133).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Din cate am vazut sunt extrem de scumpe modelele de 128 GB, cu muuult mai scumpe ca un ssd de 128.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member

Spre binele meu (si al portofelului) am avut o surpriza (care m-a surprins foarte mult lol) foarte foarte placuta. M-am reapucat de alergat si cum mi-am vandut toate nano-urile de-a lungul timpului am sa zic ca e timpul sa redobandesc unul. Pana la urma am ajuns sa imi iau ultimul nano (6G). Nu pot sa il mai las din mana. Cand il vazusem prima oara am zis ca e un rateu Apple si ca nu poate fi practic deloc, ca nu ai ce face cu un ecran minuscul, ca etc.
Nu m-am putut insela mai mult. Mi-au trecut multe iPod-uri prin mana din 2004 pana acum dar asta e lejer preferatul meu. Este foarte bine gandit meniul si ma misc mai repede decat pe oricare iPod de pana acum. Coverul care se vede ca o poza intr-o rama, calitatea audio excelenta, cum este implementat fast-forward,rating,etc, apasarea lunga ca se intorci la home in loc sa dai 1000 de swipe-uri, butoanele hardware, portabilitatea excelenta,faptul ca poti invarti display-ul cum vrei ca sa nu ti-l mai scoti cand il ai agatat pe undeva, designul sic. Cireasa de pe tort a fost “pictograma” de volum identica cu cea de pe Mac. Daca vrei altceva decat muzica, intr-adevar nu e cea mai buna alegere.

Classicul sta de 3 zile pe birou..se pune praful pe el. Daca scot varianta de 32GB (Ceea ce ma cam indoiesc) in Septembrie il cumpar primul. Bineinteles ca mi-e dor de bateria de la Classic dar ce pot sa cer de la o ..unghie de player. Se pare ca ma duce la 2 zile si sunt satisfacut. Macar acum pot spune ca voi avea rabdare pana se mai ieftinesc SSDurile.

2 din 2
2

‹‹ Remove Dead Tracks      Accesorii iPod-uri ››