2 din 2
2
Un ajutor micutz ...
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

mc tudor smile ..noapte buna la toti ..revin maine smile..(astept sa vina odata unchiumeu smile )

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 28 Octombrie 2006 04:02 AM
Nick - 28 Octombrie 2006 02:53 AM
buretzel - 28 Octombrie 2006 01:21 AM

mersi veterane. .imac intel am si zis la unchimeu sa imi aduca….

offtopic: no ofence, dar fi politicos! Cattus e o persoana (poate mai in varsta ca taticul tau) care merita mult mai mult respect decit acorzi tu prin acesta replica! don’t reply…remember!

Tot offtopic: evident că Bureţel n-avea de unde să ştie cine e Cattus, aşa că nu a făcut nimic rău. Pe internet, toţi suntem egali.

Just, Tudore, nici nu băgasem de seamă că, eventual, omu’ ar fi fost ironic. Oricum, n-a zis-o rău intenționat..
Cît despre Boot Camp că ar mai da rateuri, se poate, de aia e încă beta. La mine a mers din prima și brici, fără absolut nici un necaz.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Intr-adevar, este posibil sa dea rateuri - eu am patit-o, dar din cauza ca m-am cam bagat in matzele OS X-ului (UNIX lvl) fara sa stiu prea bine ce fac, dar dupa curatenia generala, a mers brici….. cea mai frumoasa experienta de Need for Speed ever :D. S-ar putea ca pana apare CS 3-ul sa bag si Photoshop tot pe windows ca pe OSX in momentul asta ma dispera cat de multa memorie haleste, si asta lucru la un mock-up de site in 1024x768@72dpi - deci nici vorba de print sau altceva.
As avea totusi ceva de reprosat BootCamp-ului. Faptul ca el nu stie DECAT o partitie si DUAL nu TRIPLE boot. Tare frumos ar fi sa selectez intre OS X, Winblowz si un Linuxel. Foarte bun de testat in conditii reale cu toate parascoveniile de browsere in oate sitemele - Da, s-a intamplat sa am ceva belele cu un layout in Firefox 1.5.7 OSX vs. Firefox 1.5.7 Windows(alt calculator) desi in paralells arata foarte ok. Acum na, ramane la latitudinea fiecaruia pt ce foloseste BootCamp, dar eu il consider extraordinar de util.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
equinoxe - 28 Octombrie 2006 08:19 AM

[..]
As avea totusi ceva de reprosat BootCamp-ului. Faptul ca el nu stie DECAT o partitie si DUAL nu TRIPLE boot. Tare frumos ar fi sa selectez intre OS X, Winblowz si un Linuxel. Foarte bun de testat in conditii reale cu toate parascoveniile de browsere in oate sitemele - Da, s-a intamplat sa am ceva belele cu un layout in Firefox 1.5.7 OSX vs. Firefox 1.5.7 Windows(alt calculator) desi in paralells arata foarte ok. Acum na, ramane la latitudinea fiecaruia pt ce foloseste BootCamp, dar eu il consider extraordinar de util.

Ei, asta e făcută așa intenționat, numai pt mac os x și windows. Chestiunea cu Linux se rezolvă, totuși, simplu, dacă rezervi o altă partiție pt Linux (Disk Utility). Parcă ziceau cineva că pe mactel-uri linux-urile uzuale merg bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Tudor - 28 Octombrie 2006 04:02 AM

Tot offtopic: evident că Bureţel n-avea de unde să ştie cine e Cattus, aşa că nu a făcut nimic rău. Pe internet, toţi suntem egali.

nu e chiar asa, cattus chiar este veteran! a se vedea poza smile

2 din 2
2

‹‹ Boot Camp      Mac look pe Windows ››