1 din 3
1
iPhoneTraker
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sunt surprins.

Aplicatia descrisa de Altero este destul de exacta. Eu am al doilea iPhone din mar. 2010. Sunt relativ foarte putine erori de localizare.
Stiu deoarece am drumuri prin tara foarte regulate.
E bun pentru urmarit nevasta, partemerii de business, etc…

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

de urmarit in cazul in care ii conectezi iphone-ul la itunes tau de fiecare data.. si sa stii sa diferentiezi locatiile salvate de la tine cu locatiile de pe iPhone-ul ei. E putin cam incurcata treaba !

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu nu m-am prins inca de o chestie: sincronizez si telefonul nevestei la mine, dar nu-mi dau seama cum sa schimb afisarea, sa-mi arate p-al ei.

Si, tot doar de curiozitate, s-or putea elimina limitarile artificiale introduse in softache, astfel incat sa avem acces la datele reale si precise din fisierul cu pricina? Vreun programator p-aci?

PS E vorba de stirea de pe prima pagina, despre iPhoneTracker.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

Descoperire şocantă: iPhone şi iPad înregistrează toate mişcările utilizatorilor fără ştirea lor

Pete Warden şi Alasdair Allan, doi experţi în securitate, au anunţat recent o descoperire şocantă: terminalele iPhone şi tabletele de internet iPad (cu 3G), înregistrează, în secret, toate locurile în care a fost utilizatorul, începând cu luna iunie a anului trecut.

Cei doi cercetători au descoperit că terminalele Apple înregistrează toate locurile unde au fost şi salvează informaţiile într-un fişier secret care este apoi copiat pe calculatorul utilizatorului atunci când cele două aparate sunt sincronizate. Toate acestea fără ştirea utilizatorului.

Fişierul conţine informaţii legate de latitudine şi longitudine, ceea ce înseamnă că folosind un simplu program se pot afla toate locurile în care a fost posesorul aparatului.

Apple a introdus această funcţie în dispozitivele sale odată cu lansarea sistemului de operare iOS 4, în luna iunie a anului trecut.

Pete Warden, unul dintre cercetători care a lucrat cinci ani la Apple, a declarat că oricine, de la un soţ gelos şi până la un detectiv particular, pot afla pe unde ai umblat în ultimele luni.

Warden şi Alasdair au prezentat această descoperire astăzi în cadrul conferinţei Where 2.0 din San Francisco. Alasdair a declarat că în telefoanele cu sistem de operare Android nu au găsit această funcţie.

“Aceasta este o descoperire îngrijorătoare. Localizarea unei persoane reprezintă un subiect sensibil, iar terminalele Apple sunt o ameninţare la viaţa privată, a declarat Simon Davies, directorul Privacy International.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/descoperire-socanta-iphone-si-ipad-inregistreaza-toate-miscarile-utilizatorilor-fara-stir.html

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Lipit aici; cu rugamintea de a nu mai cita toate prastiile de stiri panicarde. Un link ajunge.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta

La mine nu merge, banuiesc ca din cauza ca mi-am dezactivat backup-urile la iphone-uri.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

Din pacate scrisesem un post lung inainte de lipire so pe scurt:
1. Nu e gps info, e cell info
2. Astea’s stocate oricum peste tot, inclusiv la operatorii gsm
Singura greseala e ca IL poti citi, dar o sa fie fixed probabil

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Probabil ca e legat de Find my iPhone?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Fantastic, dar ce mac vrea frate? “You can’t open the application “iPhoneTracker.app” because it’s not supported on this type of Mac.”

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 20 Aprilie 2011 05:27 PM

Eu nu m-am prins inca de o chestie: sincronizez si telefonul nevestei la mine, dar nu-mi dau seama cum sa schimb afisarea, sa-mi arate p-al ei.

Si, tot doar de curiozitate, s-or putea elimina limitarile artificiale introduse in softache, astfel incat sa avem acces la datele reale si precise din fisierul cu pricina? Vreun programator p-aci?

PS E vorba de stirea de pe prima pagina, despre iPhoneTracker.

Se pare ca functioneaza daca mi-l compilez singur din surse. Functioneaza in felul urmator, el cauta backupul care a fost modificat ultimul, o solutie ar fi sa muti toate backupurile in alt director si sa pui aici Library/Application Support/MobileSync/Backup/ cate unul pe rand.
In baza de date sunt tinute locatiile dupa retea si wireless.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si crezi ca ai putea sa scoti limitarile alea din el?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Cartea “iOS Forensic Analysis” aparut inca in 2010 scrie despre aceasta problema pe pagina 248. Nu inteleg cum a ajuns “senzatie”...

http://www.amazon.com/iOS-Forensic-Analysis-iPhone-Professionals/dp/1430233427

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

Un articol care explica bine aceasta “senzatie”
https://alexlevinson.wordpress.com/2011/04/21/3-major-issues-with-the-latest-iphone-tracking-discovery/

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 21 Aprilie 2011 06:18 AM

Si crezi ca ai putea sa scoti limitarile alea din el?

Pai cred ca tu vrei un feature nou, o sa incerc

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Pete Warden and Alasdair Allan talking about how they discovered the existence of the tracking database on the iPhone, and what it might mean. Also how they went about exploring and visualising the data once they knew it was there, and show how it could be used to track individuals movements over time.

Video aici

Nu am vazut un thread deschis pe tema asta. Vad ca se face mare tam-tam, poate va intereseaza.

Edit my moderator (Alex): hai mediaconvertoare..cum nu ai vazut, ca doar era ditamai topicul sub astalalt creat de tine ? smile

[ Modificat: 21 Aprilie 2011 11:33 AM de Alex Andreescu ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am deschis si citit doar prima postare si care pare o continuare a unei discutii din alta parte despre o aplicatie oarecare. my bad

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 3
1

‹‹ Google search Easter Egg      Update IGO ››