Cautand un MMORPG pt mac am dat peste >>>Warhammer Online Age of Reckoning Mac® Version<<<
Merita jucat! Are grafica excelenta, super bine facut, merge perfect.
Are veriune trial, versiune care odata cumparata (cu 15,99 dolari) iti da si o luna de joc gratis.
Auzisem ceva de el acum cativa ani, insa nu credeam ca e asa fain si mai ales ca are versiune de mac.
Sa nu te dezamagesc, dar una din foto m-a dus catre o stire care zicea asa:
“It won’t be long now and EA will shut down the game”
Concluzia: joaca WOW, este la fel sau mai bun, complex, funny, ce vrei tu. Bun pentru timpul liber sau pentru cei carora le place sa stea toata ziua in fata calculatorului.
Sa nu te dezamagesc, dar una din foto m-a dus catre o stire care zicea asa:
“It won’t be long now and EA will shut down the game”
Concluzia: joaca WOW, este la fel sau mai bun, complex, funny, ce vrei tu. Bun pentru timpul liber sau pentru cei carora le place sa stea toata ziua in fata calculatorului.
Pai tocmai ... ca eu nu vreau sa stau toata ziua in fata calculatorului. De-a lungul timpului, jucand ocazional WOW am facut cateva caractere lvl 60-65, insa dupa mine, a devenit din ce in ce mai complex jocul. Dupa Cataclism, cand am intrat din curiozitate in Wow, m-am speriat ... nu mai am rabdare, prefer sa incerc ceva nou care sa nu imi rapeasca mai mult de 1-2 ore pe zi, un joc care sa ma relexeze ... nu sa ma tina 2-3 ore in o instanta cu sufletul la gura )
Nu stiu cati jucatori activi are WAR ... insa ce ziceau pe pagina aia sunt deocamdata presupuneri (mai au inca 4 servere active). Poate il vor face Free to play cu vanzari de idemuri in joc. Ramane de vazut. Grafica mi se pare mai buna in WAR decat in WOW.