Pai, ma tot gandesc de cateva zile daca si ce laptop nou sa imi cumpar. Da, stiu, am unul deja insa…ma rog…vreau altul.
Am facut toate calculele posibile si am ajuns la urmatoarele variante: (preturi de magazin)
1. MacBook Pro Intel Core2Duo 15.4” 2.13GHZ (1,840 Euro)
2. MacBook Pro Intel CoreDuo 17” 2.13GHZ (cam 2,250 Euro)
Sunt multi bani la mijloc insa… nu stiu. Eu sunt obsedat de display cat mai luminos si mare. Am mai citit pe net si lumea zicea ca s-ar merita mai bine un MacBook Pro 15.4” + un monitor extern.
Astept pareri. Mersi.
Da, şi eu sunt adeptul maximei portabilităţi, combinate cu un display bun pentru lucrul la birou. Un 12” + monitor mi se pare combinaţia ideală, dar din păcate de 12” nu se mai fabrică. Aşa că şi eu îţi recomand 15” + monitor.
Eu recomand diplay mare….ca sigur nu prelucrezi pe laptop nu stiu ce PSd-uri! anyway…am laptop cu 17” glossy (not apple :( )....look and feel very, very cool!
Daca vrei de 17, asta e numai pentru animatie, 3D, DVD. E o problema cu portabilitatea, desi Apple face cele mai usoare portabile. Daca e, insa, sa am ceva cu care sa ma plimb, imi iau un 15”. Iar daca vreau si mai portbil si mai ieftin, astept noul macbook (poate ii baga dracului o placa grafica (dar nu cred)
nevrozel, stii cum e, noi iti spunem ce ne-ar conveni noua.
Eu tot ca Tudor as vota, mai ales ca noile procesoare sunt sensibil mai bune.
iaru, se zice ca noile MacBook-uri o sa aiba un nou chip grafic (tot onboard), care ar fi in stare sa decodeze hardware H.264 (deci, putiincios). Daca o sa-i bage si un Core 2 Duo….
Pai, ma tot gandesc de cateva zile daca si ce laptop nou sa imi cumpar. Da, stiu, am unul deja insa…ma rog…vreau altul.
Am facut toate calculele posibile si am ajuns la urmatoarele variante: (preturi de magazin)
1. MacBook Pro Intel Core2Duo 15.4” 2.13GHZ (1,840 Euro)
2. MacBook Pro Intel CoreDuo 17” 2.13GHZ (cam 2,250 Euro)
Sunt multi bani la mijloc insa… nu stiu. Eu sunt obsedat de display cat mai luminos si mare. Am mai citit pe net si lumea zicea ca s-ar merita mai bine un MacBook Pro 15.4” + un monitor extern.
Astept pareri. Mersi.
Un portabil trebuie să fie cît mai mic, iar acasă, la lucru greu, pui un monitor extern. Dat fiind că tot iei unul nou, ce faci cu cel vechi? Mi-l dai mie, nu?