1 din 2
1
Firefox 2.0
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Nu stiu cati ati injurat Safari pana acum, dar eu tot asteptam un browser mai bun.
Pana acum eram fan 100% Safari. Insa… de la un timp cam crapa… ii lipsesc multe features (bookmarks keywords de pilda) pe care Apple nu vrea sa le implementeze in ciuda nenumaratelor e-mail-uri… etc.

O data cu Firefox 2.0 am descoperit o gramada de lucruri interesante… de pilda o extensie care stie de bookmark sync… MOKA. Si faza si mai misto?! NU CRAPA, Randeaza HTML MUUULT mai repede ca Safari.

Se pare ca Apple are concurent serios.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu am mai zis, mie Safari nu-mi crapă absolut deloc. Firefox nu-mi place. It sucks - din punctul meu de vedere. raspberry

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Acuma pe bune, ce naiba va tot crapa la Safari? Aveti add-on-uri multe? Eu folosesc numai Safari de cand am Mac. De vreun an i-am pus PithHelmet (Saft nu imi place) si merge brici.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 28 Octombrie 2006 03:27 AM

Nu stiu cati ati injurat Safari pana acum, dar eu tot asteptam un browser mai bun.
Pana acum eram fan 100% Safari. Insa… de la un timp cam crapa… ii lipsesc multe features (bookmarks keywords de pilda) pe care Apple nu vrea sa le implementeze in ciuda nenumaratelor e-mail-uri… etc.

O data cu Firefox 2.0 am descoperit o gramada de lucruri interesante… de pilda o extensie care stie de bookmark sync… MOKA. Si faza si mai misto?! NU CRAPA, Randeaza HTML MUUULT mai repede ca Safari.

Se pare ca Apple are concurent serios.

Pari a fi între foarte puținii cărora le crapă Safari, de doi ani nu mi-a crăpat decît extrem de rar, o dată la 6 luni, cred.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ia incearca si Camino, e nativ si are acelasi engine ca Firefox. Firefox e cam puturos. Pe G4 cel putin… smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Nu am absolut nici o extensie la Safari. S-a intamplat sa imi crape de mai multe ori pe zi… si pe iMac si pe Mac mini.

Am incercat Camino, e misto, foarte rapid, dar Firefox asta nou are niste chestii in plus. Nu e puturos deloc. cel putin nu pe Core duo :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Sunt de acord cu Alex in privinta Safari-ului in conditiile in care avem amandoi Core Duo, fara alte plug-in-uri la Safari.
Versiunea 2.0 a lui Firefox o prefer acum inaintea Safari-ului. E mult mai rapida si cu sync ma scuteste de efortul de a aduna din cand in cand toate bookmark-urile risipite in Safari, Shiira si Flock.
Nu mai spun de faptul ca am la dispozitie aceleasi setari si bookmark-uri si acasa (cu Mac OS) si la serviciu (cu Ubuntu si XP-ul).

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Firefox 2.0 + Adblock + FireBug + Web Developer Extension + GrApple EOS Pro (skin). Combinatia ideala smile

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Am totusi o problema cu Firefox 2.0 ...
Eu folosesc un layout Dvorak modificat de mine cu Ukulele - i-am pus literele cu diacritice in pozitiile: Alt+t = ț, Alt+a = ă, Alt + s = ș, Alt + i = î, Alt + q = â si alte cateva caractere pe care le folosesc mai des. Layout-ul asta mi l-am facut si in Ubuntu, m-am obisnuit cu el (ț, â, î, ș, ă le-am introdus acum cu layout-ul Romanian).
Problema e ca Firefox-ul nu ma lasa sa introduc nici o litera dintre cele pe care le-am introdus eu cu Ukulele in layout.
Exista o explicatie?
Dar o solutie?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

stiti cumva cum pot sa imi mut bookmark-urile din Firefox de pe un calculator pe altul ?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Cu Google Browser Sync http://www.google.com/tools/firefox/browsersync/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Firefox ruleaza. Mai ales pe Windows ca alternativa la IE, care e praf.
Putin cat am folosit Safari, m-a dezamagit.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Problema e ca Safari nu e sustinut pe scara larga asa cum e IE sau Firefox.

Pentru site-ul meu nu am putut gasi nici un editor de text (din ala pe java, nu stiu detalii legate de programare) care sa mearga sub Safari. Asa ca scriu din Firefox.

Toata lumea se preocupa sa asigure pe net compatibilitate cu IE si Firefox in primul rand, de asta Safari capata ulterior injuraturi. Mie-mi place foarte mult Safari si o vreme n-am mai vrut sa stiu de alt browser insa m-a ajuns din urma chestia asta cu compatibilitatea…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai, din cate stiu, Safari are acelasi motor ca Mozilla (Gecko), din care s-a nascut Firefox.
Mie imi place foarte mult Safari, caruia i-am mai pus un PithHelmet. In foarte rarele cazuri cand nu vad o pagina si chiar ma intereseaza, ii dau drumul lui Firefox.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
altero - 30 Noiembrie 2006 01:29 AM

Pai, din cate stiu, Safari are acelasi motor ca Mozilla (Gecko), din care s-a nascut Firefox.

Nope. Safari foloseste khtml, ka si Konqueror din Kde.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la mine zboara safari - nu ca puiul ala din reclama - fara nici un fel de probleme
e adevarat ca nici nu umblu toata ziua in preferinte sau cu terminalul, dar il prefer celorlalte browsere de pe platforma mac

1 din 2
1

‹‹ Mp3 encoder      widget ››