Pai ai garantie la el. Du-l la vodafone si sigur se rezolva. Totusi iti recomand sa notezi serial no si alte infotmatii inainte sa le dai telefonu. Totusi e romania .
esti intr-o zona cu acoperire mai nasoala?
Eu la mine in casa inchid 3G-u ca imi omoara bateria, am maxim 2 linii….fara 3G am full. Incearca sa inkizi 3G.
PS: daca te duci la Vodafone cu el sa ii scoti Cydia si restu sa nu zica aia ca e din cauza ta si sa te trimita acasa.
Apropo de Cydia & stuff. Inca nu m-am updatat la 4.3.2. Sunt inca pe 4.2.1 pentru ca nu am vazut inca rostul. Cumva are vreo legatura? Sau 4.3.2 va corecta ceva ?
Oricum mi se pare ca sufar si de sindromul antenna issue pentru ca subit cand il iau in mana dispare 3G-ul, si barile cad. Dar asta nu se intampla mereu asa ca probabil mi se pare. Nu stiu ce sa zic! E cu dus si intors Sunt curios daca cu cel frantuzesc aveam problemele astea in cazul in care il dedocdam…
Hai să rămînem la subiect. E sau nu diferit iPhone-ul trimis în est față de cel trimis în vest? Pentru discuții despre Cydia sau 4.3.2 există topic dedicat.
Până când nu văd cu ochii mei (în real life sau filme/poze) că există diferențe de calitate între 2 dispozitive (puse unul lângă altul) Apple “pentru țări diferite” fabricate în aceiași perioadă (nu compari un iPhone 4 produs înainte de lansare cu unul fabricat 6 luni mai târziu) eu nu cred că există vre-o diferență d.p.d.v. calitativ.
Apple se laudă cu faptul ăsta - că toate pentru toată lumea sunt făcute la fel.
Dacă cineva de aici poate să demonstreze contrariul, Gizmodo ar fi FOARTE fericiți să publice un articol pe prima pagină despre asta.
@psergiu Repet! L-am avut pe celalalt timp de 6 luni si mi se pare ca diferentele ies in evidenta foarte usor. Ti-am intocmit o lista mai sus! Aluminiul de pe margine se simte putin mai aspru, butoanele “miscatoare”, slotul pt cablul USB e mai adanc, se simte diferit si mai nou vad ca imi cade semnalul oriunde daca il tin in mana…
Fa o poza sa vedem si noi aluminiu ala, care de fap e otel din cate stiu, daca e lucios e acelas. ce e ala slot pt cablu usb? dockul? la mine ramane mai putin de 1mm intre dock si partea metalica a tel, nu se ating.
App, cand mi l-au schimbat pt ca se busise si eu am avut senzatia asta ca e mai cheap, mi se pare normal sa aibe alt feeling cand e nou. Si eu am stat pe bara 1 luna, la tine fiind trecerea mai brusca poate se simte mai mult.
Salutare, oameni buni! Va urez un Paste fericit! Vreau sa va impartasesc si eu din experienta mea cu aceste iPhone 4. Eu si inca 3 prieteni avem fiecare iPhone 4, toate de la Orange. Pe langa faptul ca din aceste 4 telefoane se pot deosebi 3 modele diferite de suruburi si 2 moduri diferite de finisare a carcasei (ramei) metalice, mai e o mare si alarmanta deosebire intre ele: 4 modele de display!!!!! Oameni buni, chiar e revoltator, cel putin pentru mine. Aceeasi imagine pe toate, aceeasi setare de luminozotate, insa fiecare are cate o culoare predominanta a display-ului, ca si cand punctul de alb ar fi setat diferit la fiecare. In ceea ce priveste unghiurile de vizibilitate, nu am observat diferente notabile, insa ele exista.
Inainte de iPhone 4, am avut iPhone 3G din Italia, pe care l-am comparat cu unul similar al unui coleg, insa cumparat din Romania de la Orange. Era o diferenta foarte mare a unghiurilor de vizibilitate, in sensul ca acesta din Italia era mult mai bun decat cel din Romania.
Acum, trageti si voi concluzia, ca eu am inceput sa ma simt frustrat de aceste experiente.
@psergiu Repet! L-am avut pe celalalt timp de 6 luni si mi se pare ca diferentele ies in evidenta foarte usor. Ti-am intocmit o lista mai sus! Aluminiul de pe margine se simte putin mai aspru, butoanele “miscatoare”, slotul pt cablul USB e mai adanc, se simte diferit si mai nou vad ca imi cade semnalul oriunde daca il tin in mana…
Fa-i un restore la 4.3.2 ca sa nu mai ramana nimic pe el si fugi la garantie. Arata-le ca nu iti convine si spune-le ca nu mai vrei acelasi iphone inapoi, sa ti-l schimbe. daca fac figuri, faci si tu
Sunt mai multe fabrici care produc display-urile pentru iPhone (Toshiba, Wintek, TPK Holding, Samsung, LG Display ...)
De astă toamna/iarnă de când cu scandalul cu carcase albe 2rd party au trecut la șuruburi tri-wing
scoro2000: Zi în ce lună au fost fabricate acele 4 modele de iPhone 4 - linia de producție este mereu optimizată/îmbunătățită
Trebuie comparate modele produse în aceiași perioadă de timp.
Eu trăiesc în Franța și lucrez în România. Ergo, am două iPhone 4, unul luat din Orange Franța, altul din Orange România. Sunt absolut identice. Ăla românesc e ceva mai bun, pentru că la ăla francez mi s-a stricat vibrația. Nemernicii ăștia dau ce e mai bun în România și în Franța ajung doar ciurucurile
Eu trăiesc în Franța și lucrez în România. Ergo, am două iPhone 4, unul luat din Orange Franța, altul din Orange România. Sunt absolut identice. Ăla românesc e ceva mai bun, pentru că la ăla francez mi s-a stricat vibrația. Nemernicii ăștia dau ce e mai bun în România și în Franța ajung doar ciurucurile