Problema consta ca de cateva zile imi apare un chenar negru pe langa foto la care ma uit, iar functionalitatea este defectuasa in sensul ca daca ascult o melodie dintr-un link de pe wall la cineva si dau click pe o poza, imi apare chenarul negru cu poza dar in fundal canta si melodia, ca si cum nu s-ar fi incarcat poza pe care am dat click.
A mai patit cineva asa?
Sa fie mac-ul meu de vina?
Rulez os x 10.6.7
ai încercat și alt browser?
reset, empty cache… poate un restart în safe mode
mozzila si safari fac la fel.
am dat empty cache la fel face.
am restartat sistemul si la fel face.
1.la reset nu inteleg la ce te referi
2.in safe mod nu stiu sa intru.
Pe Dacu il inteleg ca nu cred ca foloseste prostii dintrastea si nici nu s-a uitat la screenshoturi, dar cat de dumb sa fii sa nu-ti dai seama ca asa e facut siteul? Macul tau nu e de vina dar cred ca ar trebui sa-l arunci sincer.
Mai binele e duşmanul binelui. Chestia aia neagră e inevitabilă, e inovaţia “lor”, lua-i-ar naiba! Uneori, scapi de ea, de cele mai multe, nu!
Eu am reusit partial sa “evit” chestia aia neagra, pe Mac nu am incercat inca daca merge, dar presupun ca da. Pe Windows 7 folosind IE 8 cand intru pe Facebook si dau click pe o poza si se deschide cu chestia aia neagra, atunci daca apas pe F5 (Refresh) imi reincarca pagina afisand acea poza asa cum se afisa mai demult integrata in pagina Facebook, fara acea chestie neagra in jurul pozei. Nici mie nu-mi place chestia aia neagra, dar ce sa faci daca astia de la Facebook aveau chef de inovatii?!
deschiderea in chenar negru cand esti pe wall, e buna. userul vrea sa vada poza si nu sa fie dus pe alta pagina si apoi sa dea back. sau sa i se intrerupa o melodie cum e cazul tau
deschiderea in chenar negru cand esti in tabul photos al unui user/fan page, e o tampenie. se poate rezolva stergand din coada url-ului &theater; si apoi dand un alt enter
Fără nici cea mai mică intenție de a fi malițios, trebuie să spun că am râs cu poftă la acest topic. Cum poate un utilizator de Facebook să nu știe că băieții lui “Munte de zahăr” s-au gândit la șmecheria cu chenarul la imagini? Mai ales că fusese anunțată.