caut de ceva timp o husa faina pentru iphone4, am fost in magazine m-am uitat pe siteuri nu am gasit nimic interesant
am vazut la o tipa o husa roz din piele cu clapeta
eu as vrea ceva in genul pe negru
Am vazut in AFI Cotroceni, la magazinul Quick Mobile. Dar nu mai stiu unde este magazinul exact….parca este langa REAL pe una din laturile care duce in Mall. Oricum e la parter.
Am eu ceva de genul ala pe 3Gs-ul meu am luat-o de la un prieten care are un magazin cu profil GSM. O fost destul de ieftina vreo 25 ron daca vrei iti fac o poza sa vezi cum e.
Dacă ai pus mâna și ai folosit un original, minteni îți dai seama.
Cablul fals nu are structura aceea de pe exeerioul originalului, mufa Doc e mai prost finisată, marginile mai taioase, mufa USB la fel, prost prelucrată, metall e mai subțire și mai moale and more…
Dacă ai pus mâna și ai folosit un original, minteni îți dai seama.
Cablul fals nu are structura aceea de pe exteriorul originalului, mufa Doc e mai prost finisată, marginile mai taioase, mufa USB la fel, prost prelucrată, metall e mai subțire și mai moale and more…
Credeam ca exista vreo diferenta usor vizibila o sa-l inspectez pe cel original care s-a bulit si pe asta chinezesc ce ma-nerveaza. In zona Cluj-Napoca de unde pot lua un cablu USB orig?
Hello imi poate spune cineva prin ce deosebesc un cablu USB original de unul chinezesc?
Diferenta intre chinezariile bune si unul original nu am prea vazut, doar scrisul din dreptul mufei care intra in telefon, ar trebui sa scrie Design by Apple Made in China.
Diferenta intre chinezariile bune si unul original nu am prea vazut, doar scrisul din dreptul mufei care intra in telefon, ar trebui sa scrie Design by Apple Made in China.
Se observă foarte clar, începand cu materialul cu care e învelit cablul, flexibilitatea lui, finisajele mufelor…
Am avut chinezesc, și din păcate :D , mi-a căzut pe geamul dechis de la mașină, când mașina mergea cu 112 km/oră, după ce cablul și-a schimbat culoarea, devenind roșiațic și cald.
L-am recuperat uțor, și l-am pus la loc în coșul de gunoi.
Se observă foarte clar, începand cu materialul cu care e învelit cablul, flexibilitatea lui, finisajele mufelor…
Am avut chinezesc, și din păcate :D , mi-a căzut pe geamul dechis de la mașină, când mașina mergea cu 112 km/oră, după ce cablul și-a schimbat culoarea, devenind roșiațic și cald.
L-am recuperat uțor, și l-am pus la loc în coșul de gunoi.
Chiar as vrea sa spun ca ai dreptate dar am avut ocazia sa vad niste chinezarii care arata la design, material exact la fel, daca mai gasesc una o sa urc o poza. Singura diferenta era lipsa scrisului.
Eu nu enjoy china fake, doar ca s-o bulit detot ala original si aveam nevoie urgenta pe moment de cablu usb si prin urmare am luat unde am gasit mai aproape si ce am gasit dar urmeaza sa merg sa iau unul orig