Cum am mai spus , imi iau un iMac 17” cu proca Intel Core 2 Duo 2,00 GHZ , 2 GB RAM , 250 GB Serial ATA HDD .
Si vreau sa intreb : ca dak imi iau un iMac , trebe sa imi fac si cont pe apple.com . Si contu nu are termen cat dureaza ? 1 an , 2 ani , 3 ani , 4 ani pana cand va fi sters ?
asta vreau sa intreb cum se face cont si are perioada de valabilitate pe veci ?
contul .mac merge 60 zile trial, adica poti folosi 60 zile clientul de mail, poti face o pagina web pe care sa o tii pe serverele apple si alte lucruri, cum a zis huk mai sus si acelasi cont te lasa sa folosesti ichat (ichat fiind client de chat apple). in rest, se plateste anual daca vrei..
pe mac poti sa iti pui yahoo messenger sau orice altceva daca vrei (si poate te intrebi)
pe mac poti sa iti pui yahoo messenger sau orice altceva daca vrei (si poate te intrebi)
Sa nu uitam sa-i spunem omului ca Skype de Win nu e acelasi cu skype de MAc…nu au toate functiile inlcuse! Yahoo de Win nu e la fel cu cel de mac…etc, etc, etc!
nick, skype de win nu stiu ce ar avea in plus fata de skype de mac, cel de mac chiar arata mai bine si merge perfect…
cu yahoo messenger este adevarat, nu este cine stie ce fata de cel de windows, in schimb avem adium, care este super ca si design si usor de folosit, taburi etc…
Eu nu am prea prins Audibles pe Win insa daca as fi facut-o probabil ca mi-ar fi fost cam aiurea sa ma obisnuiesc cu versiunea asta “cheala” de pe Mac. Deci sunt niste diferente din punct de vedere al distractiei destul de mari.
pe win erau audibles pe mac sunt notificatii growl si plus ca mai si vb cand iti zice cineva ceva prima data sau ma rog cum il setezi….asa ca prefer adium
Din pacate, sunt obligat sa folosesc atat Adium, cat si Yahoo Messenger din cauza diferentei de protocoale, pe acelas cont Yahoo. Cu YM pot face transferuri de fisiere intre mine si majoritatea din lista care sunt windowsisti. Cu Adium, pot face transferuri cu alti utilizatori de Mac sai Linux (GAIM). Gaim pt windows este destul de naspa si chinuitor pentru utilizatorul de rand, asa ca pica. Ce este frustrant, ca trebuie sa folosesc YM ca si client implicit, deoarece fac multe schimburi si ce-i reprosez cel mai mult variantei beta este ca nu salveaza un history al conversatiilor. Poate ca viitorul va rezolva si situatia asta.
Da e aiurea rau fara salvarea ocnversatiilor. Si nici taburi nu are. Chestii de baza. PLus ca se cacaie la beta-ul asta din iunie. Ce naiba le ia atat nu stiu.
Da e aiurea rau fara salvarea ocnversatiilor. Si nici taburi nu are. Chestii de baza. PLus ca se cacaie la beta-ul asta din iunie. Ce naiba le ia atat nu stiu.
mai faza cu salvatul conversatiilor este si nu este… uita-te la poza
in schimb in folder nu e nimic cred ca se pregateste ceva…