It turns out the product works perfectly with the Mac Drivers. ——————
Tunerul pentru Windoz costa 105E fara TVA la Tronix in Bucuresti… acum vreo 2 saptamani nu aveau pe stoc… dar poate au adus, iar Tronix nu este singurul magazin care distribuie produse Hauppauge. Pentru cei din Bucuresti e simplu de mers cu un iB sau PB si facut o proba pe loc.
Pai luni sun din nou sa vad daca au dat refresh la stoc si daca il vrei ii fac proba si ti-l iau, asa cum ti-am promis.
Dupa ultimele previziuni asupa cash flow-ului, saptamana asta care vine nu stiu daca pot sa-l comand… dar daca poti sa-l probezi ar fi minunat… cred ca sunt mai multi macuseri interesati de un tuner extern relativ ieftin…
Si daca-mi confirmi ca informatia de mai sus e 100% corecta… nu dureaza mult pina sa-ti transfer banii in cont.
...a mai fost vorba de un tunner pana acum, dacu burebista zicea ca are unul luat de la emag…si nu e mai scump, chiar e mai ieftin decat cel de la tronix….
aici s-a vorbit pt cei care nu au prins…
...a mai fost vorba de un tunner pana acum, dacu burebista zicea ca are unul luat de la emag…si nu e mai scump, chiar e mai ieftin decat cel de la tronix….
aici s-a vorbit pt cei care nu au prins…
am inteles punctul tau de vedere huk, dar acum spuneti prima oara de CINE CAUTA GASESTE ... TUNER IEFTIN PENTRU MAC - CU CAPTURA!!!, eu am spus ca s-a mai vb de tunner…
cum captura nu ati specificat, am scris, poate se mai uita cineva si vrea un tuner ieftin cu/fara captura…succes la cumparaturi!
PS: am vazut doar poza atasata, nu am stst sa accesez linkurile si sa citesc detaliile…