iPhone 3G cu iOS 4.2.1
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08

Salutare,

Gata, m-am săturat!!!! Nu mai suport de nici o culoare, fel sau formă iOS 4.2.1 pe iPhone-ul meu 3G….. Merge greu, aiurea, încet, prost, cum vreți voi, numai cum vreau eu nu smile

De aceea întreb următoarele:

- mai există pe undeva vre-o versiune de 3.1.x? Legal, nu vreau să fac nici un jailbreak
  - dacă există, cum se poate face downgrade de la 4.2 cât am eu, la 3.x (pe care sper să îl găsesc)?
  - ce riscuri înseamnă asta? Ce aș pierde dacă fac acest downgrade? Mă refer la facilități soft
  - merită să fac treaba asta?

Apreciez orice răspunsuri,
Mulțumesc!

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Incearca -from-ios-4-to-ios-313]aici   Cred ca merge si cu 4.2.1. Dar sa sti ca pierzi backup-ul , un backup facut pentru 4.x.x nu este compatibil cu versiunile vechi de OS , in cazul tau 3.1.x .

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08
mirceahr - 30 Aprilie 2011 01:42 PM

Incearca -from-ios-4-to-ios-313]aici   Cred ca merge si cu 4.2.1. Dar sa sti ca pierzi backup-ul , un backup facut pentru 4.x.x nu este compatibil cu versiunile vechi de OS , in cazul tau 3.1.x .

Să se ducă învârtindu-se cu tot backup-ul lui cu tot .... Îmi pun eu ce îmi trebuie înapoi, doar să meargă mai repede, bată-l să-l bată...

Mersi mult, acum mă uit!

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
Tiberiu Dubău - 30 Aprilie 2011 01:45 PM
mirceahr - 30 Aprilie 2011 01:42 PM

Să se ducă învârtindu-se cu tot backup-ul lui cu tot .... Îmi pun eu ce îmi trebuie înapoi, doar să meargă mai repede, bată-l să-l bată...

Mersi mult, acum mă uit!

Sunt in aceasi situatie.
Te rog mult sa-mi spui daca merge.

Merci fain!
Cristi.

Semnătură 

Cristian.