Problema Ipod
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.02.09

Buna

Am un ipod mai vechi, cred ca din prima serie, pe care doresc sa-l vand (daca as putea, pentru ca oricum nu-l mai foloseste nimeni). Problma este ca rotita de navigare, functioneaza foarte greu, uneori deloc. In sensul ca ... intra in meniu, in diferitele fisiere, dar daca este sa-i dau play la vreo melodie, numai vrea. Uneori nu intra, alteori cand apas pe centru, se intoarce la meniul initial, etc. Cu alte cuvinte ... a innebunit ...
Ideea este ... se poate repara? Si daca da ... ma costa mai mult decat ipod-ul in sine? smile

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Mai mult ca sigur ca se poate repara. Cat priveste costul daca esti din Bucuresti du-te cu el pana la Noumax sau iStyle sa iti faca o constatare (gasesti pe prima pagina http://www.macuser.ro linkuri catre siturile celor doua companii) - la Noumax, din cate stiu, constatarea este gratuita si sunt foarte amabili.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Estimativ, totusi, puteti sa-mi spuneti o suma? Nu de alta, dar nu stiu (din cauza programului) cand pot ajunge la respectivele firme si marti, ma intalnesc cu cineva care ar dori sa cumpere iPod-ul. Macar sa stiu, in mare, ce sa-i zic.
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Eu? Nu am idee nu lucrez in domeniu, dar puteti da un email / telefon si poate obtineti o estimare asa.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc mult, pentru informatii.

‹‹ Accesorii iPod-uri      ipod to mac. ››