salutare
caut o mica lamurire de la voi ![]()
ce incerc sa fac ?
vreau sa fac vizibil folderul de spam pe iPhone ... iOS 4.3.2
adica
pe iMac la app Mail in Preferences / Accounts / Mailbox Behaviors
eu am debifat acolo : Store junk messages on the server
deci mai pe romaneste ... nu salva pe server mesajele junk / spam
ok pana aici
acum in app Mail am acel folder unde gasesc toate spam - urile / junk - urile
DAR pe iPhone ... NU gasesc nicaieri acest folder
eu inteleg ... am app Mail pe iMac setata pe IMAP
asta implica ... la administrarea contului de mail fie de pe iMac fie de pe iPhone ... orice modificare facuta este finala / reala
adica IMAP lucreaza direct cu serverul de mail ... modificarile se fac direct pe server
pe cand POP downloadeaza in calculator o copie a ceea ce este pe serverul de mail ... si orice modificare se face doar in calculator nu si pe server
deci
daca eu am debifat faza aia cu stocarea spamurilor pe server
de fapt app Mail de pe iMac ce face ?
ia de pe server acele spam-uri / junk-uri ... le copie in calculator ... si le sterge de tot de pe server ???
daca asa face e clara treaba
macar pe iMac tot le gasesc intr-un folder special facut local JUNK
pe iPhone nu le gasesc deloc ... deci acel folder JUNK nu poate exista local si pe iPhone ?
sa inteleg ca singura varianta de a vedea acele spam-uri / junk-uri si pe iPhone e sa bifez sa-mi stocheze junk-urile pe server
alta metoda NU exsita ???
de ce vreau sa fac asta : de multe ori unii clienti ... cei noi mai ales ... ma suna si ma iau la ” impins vagoane ” ...
... ca ei mi-au trimis mailuri si eu nu le dau importanta in timp util ... si de fapt problema e aici ... mailurile de la ei intra DIRECT in acel JUNK ... care il gasesc doar cand ajung la iMac la birou dar pe iPhone ... NIMIC
deci ?
voi ce ziceti ?