offtopic iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
vromeo - 03 Mai 2011 06:51 AM

Eu il fac in primul rand pentru unlock (momentan nu e valabil raspberry)
SBSettings
Mici twekuri, etc
Mai nou am inceput sa piratez dupa ce am pierdut ± 100$ din aplicatii cumparate de pe appstore pe care nu le mai pot downloada.

De ce? Ai pierdut datele contului?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Nu, pur si simplu cand incerc sa re-downlodez aplicatiile cumparate, ma pune sa le cumpar din nou. Acelasi cont, evident.
Inainte de 4.xx aparea la buton “purchase” (daca formatam macul sau dispareau chestiile deja cumparate) dar cand clickuiam imi zicea “purchesed” sau ceva de genul, acum ioc!

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Intra in iTunes in contul tau si vezi daca iti apar acolo la purchased.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vreau sa intreb si eu ceva,poate ma lamureste cineva,ieri am fost in 2 Orange shop din Tulcea si se uitau alea la mine de parca le intrebasem cine stie ce,habar nu aveau despre ce vorbesc. Odata activat tetheringul pe iPhone 3g,oficial,platit la Orange,cum se pastreaza fisierul .mobileconfig in afara de backupul din iTunes,adica daca fac restore la iPhone si il configurez ca un dispozitiv nou in iTunes mai stie ca am platit la Orange 4-5 euro cat costa tetheringul? Stie cineva cum sa activez tetheringul fara sa fac jailbreak la iPhone? Il instalasem mai demult de aici dar acum nu mai e valabil pe site.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca sa continui offtopicul,am sunat la Orange si pentru abonamentele de date este gratuita activarea tetheringului,pentru prepay nu este valabila optiunea. Atunci imi fac si eu jailbreak,iarasi.

/end offtopic

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Apar, apar… Nu stiu care e duda si nici nu ma mai intereseaza. Oricum, am luat inapoi ce era al meu raspberry si mi-am acordat bonus un soft de navigatie, asa pentru deranjamente smile

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

‹‹ iOS 4.3.3      Problemă sync iPhone ››