Problemă sync iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Bună,
Am un iPhone 3GS. Astăzi tocmai am făcut niște poze cu el. Am ajuns acasă, le-am importat pe mac în iPhoto, le-am mai prelucrat un pic, le-am mutat în event-ul intitulat “poze cu iPhone” din iTunes, și i-am dat sync, ca să îmi apară pe telefon în albums și nu în camera roll. Așa am făcut de fiecare dată. Pe telefon aveam camera roll unde erau pozele proaspăt efectuate, și mai era albums, cu events, faces, places, în care aveam vreo 60 de poze.
Ei bine astăzi, când i-am dat sync, mi-a șters 57 poze de pe telefon, au rămas în albums doar 3 poze!
M-am uitat în iTunes la secțiunea poze de pe iPhone și acolo la sincronizări îmi apare de vreo 12 ori event-ul “poze cu Iphone”, dar când îl bifez pt sync, îmi arată că are doar 1 poză. Ori event-ul “poze cu iPhone” de pe mac are 60 de poze! Și alte event-uri îmi apar dublate, triplate, cvadruplate etc. A luat-o razna!
Le-am dat restart la amândouă, și tot așa.
A mai pățit cineva chestia asta?
Sper că am fost suficient de clar!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Revin cu niște precizări.
Pe telefon, după sync, pozele îmi apăreau în Photo library, care conținea albums, events, faces și places.
Sunt unele events în iPhoto pe care telefonul le recunoaște normal, dar am observat că altele apar de 4-5 ori și telefonul zice că au fiecare doar câte o poză. Dacă mă uit pe mac în iPhoto, eventul respectiv apare normal, toate pozele sunt în el!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Revin cu un topic pe care l-am abordat acum vreo trei zile dar nu am primit nici un răspuns. Problema nu e gravă, dar e enervantă.
Așadar, în IPhoto, pe Mac,  am un event intitulat “poze cu Iphone”, care conține 60 de fotografii. Când sincronizez, la secțiunea photos apare situația asta pe care o prezint în attachement. Event-ul apare de mai multe ori, și îmi arată că are doar o poză. Dacă le bifez pe toate, după sync îmi transferă pe telefon în photo library doar trei-patru poze.
Până acuma de doi ani de zile nu am avut nici o problemă cu sincronizările.
Are cineva vreo idee ce e de făcut?
Mulțumesc!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Nu mai deschide topicuri noi!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

http://www.cultofmac.com/new-iphoto-11-update-stops-ios-device-sync-schizophrenia/94590

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Așteptam și eu acest update!
Am intrat pe Apple support comunities și am văzut că e o problemă care urma să fie rezolvată!
Mulțumesc!