Vreau sa-mi iau un iPhone la abonament Vodafone insa sunt intr-o dilema. Sa astept urmatoarea versiune sau sa-mi iau acum? Avand in vedere ca inca nu se stie cand o sa apara iPhone 5 plus ca eu sunt mai nerabdator din fire, parca as inclina sa-mi iau iPhone4. Aparitia versiunii albe ma face sa ma gandesc ca urmatorul model nu o sa apara in mai putin de 1 an, corect?
Asteapta tu numa iPhone 5. Apare el in vara asta, 80%. Daca nu in toama, nici vorba intr-un am.
Zvonurile spun ca va aparea in toama, dar eu personal nu cred ca Apple va incalca “traditia” de-al prezenta la WWDC.
Daca cumperi acum iPhone 4 o sa iti scoti ochi cand o sa il vezi pe 5.
Trust me, wait. Stiu ca e greu dar merita !
In cazul meu, imi expira abonamentul de 2 ani la Vodafone in iulie. Pana atunci sigur se va sti ce se intampla cu iPhone 5, dupa care ma hotarasc.
Mai e si problema pretului. Un iPHone 4 32 GB il iei azi cu prelungire pe 2 ani abonament pe la 1600 RON de la Vodafone de exemplu. Noul iHone sigur va fi mai mult la aparitie.
si cand va apare iphone 5, ai sa astepti sa iti iei iphone 6?? cel mai bine este cand ai bani sa mergi sa il iei pe cel care este disponibil acuma, eu zic ca 5 nu va apare anul acesta cel putin in romania la firmele de telefonie de pe la noi, si oricum daca va apare va fi un pret pe masura.
Daca se pastreaza traditia, Viitoarea generatie va fi ceva mai puternica Hardware decat iphone 4. Gandindu-ma ca e o investitie pe 2-3 ani, personal astept iphone 5( 4S ). Voi avea direct iOS5 pe el si va tine pana la iOS 7.
Iti sugerez sa astepti pana in toamna si sa il iei NeverLocked. Daca n-ai banii pentru un neverlocked, ai timp pana atunci sa strangi. In caz ca vei vrea sa il vinzi, neverlocked se vinde cel mai scump si repede.
PS: evita telefoanele codate pe retele din strainatate fiindca e mare bataie de cap cu decodarea lor.
Daca vrei sa il cumperi din magazin cu contract si alte avantaje la abonament (si mai ales daca nu mai ai rabdare) eu ti-as sugera sa il cumperi acum. Totul depinde de cata nevoie ai de el sau cat de mult ti-l doresti. Dupa cum au spus si altii o sa dureze pana apare la noi si desi se zvoneste o lansare in Septembrie nici aia nu este promisa. Practic, cel mai devreme l-ai putea avea cam in 6 luni. Daca gasesti un pret bun eu ti-as recomanda sa iei i4 acum. Daca iti place 5-ul cand apare tot vei scoate bani frumosi pe 4 daca ti-l vinzi.
Sa astept 6 luni pentru un telefon este mult insa parca as prefera asa decat sa ma stiu legat de maini 2 ani, cat ma obliga vodafone-ul sa tin abonamentul.
Eu unul as astepta sa apara iphone 5. Asta fac si eu acuma, totusi plang de cand a aparut iphone 4 ca al meu se misca in palme si sunt legat de contractul cu Orange. La vremea aia m-am grabit si nu stiam care e treaba si voiam musai sa vad si eu cu ce se mananca un iphone ). Mie unul imi convine acuma situatia asa ca asteptarea nu ma omoara ... prea tare. Insa si yly3 are dreptate ... depinde cat de mult iti doresti unul.
Pana la urma l-am cumparat pentru ca Blackberry-ul meu imi manca zilele. In momentul in care apare i5, pe asta o sa-l dau prietenei mele iar eu o sa raman cu cel nou. Doamne ce tranzitie socanta este de la blackberry 9700 la iphone…
Sa-l stapanesti sanatos! Si eu am avut acum vreo luna problema asta, si am decis sa nu mai astept. Schimbarea de la iPhone 3GS la iPhone 4 a fost mare si a prins mult la consumatori asa ca eu cred ca vor merge pe acelasi design si mici schimbari (cel mai probabil de performanta), asa ca nici eu nu am mai asteptat inca… vreo jumatate de an. Sunt f multumita de el si schimbarea de la 3G-ul meu la iPhone 4 a fost uriasa .