1 din 2
1
Sa cumpar un iPhone 4 sau sa astept?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.08.09

Salutari,

Vreau sa-mi iau un iPhone la abonament Vodafone insa sunt intr-o dilema. Sa astept urmatoarea versiune sau sa-mi iau acum? Avand in vedere ca inca nu se stie cand o sa apara iPhone 5 plus ca eu sunt mai nerabdator din fire, parca as inclina sa-mi iau iPhone4. Aparitia versiunii albe ma face sa ma gandesc ca urmatorul model nu o sa apara in mai putin de 1 an, corect?

Voi ce ati face?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Asteapta tu numa iPhone 5. Apare el in vara asta, 80%. Daca nu in toama, nici vorba intr-un am.
Zvonurile spun ca va aparea in toama, dar eu personal nu cred ca Apple va incalca “traditia” de-al prezenta la WWDC.
Daca cumperi acum iPhone 4 o sa iti scoti ochi cand o sa il vezi pe 5.
Trust me, wait. Stiu ca e greu dar merita !

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

In cazul meu, imi expira abonamentul de 2 ani la Vodafone in iulie. Pana atunci sigur se va sti ce se intampla cu iPhone 5, dupa care ma hotarasc.
Mai e si problema pretului. Un iPHone 4 32 GB il iei azi cu prelungire pe 2 ani abonament pe la 1600 RON de la Vodafone de exemplu. Noul iHone sigur va fi mai mult la aparitie.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Nu cred ca va fi mai scump, chiar nu cred.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Daca il prezinta in vara, la noi vine in toamna.
Daca il prezinta in toamna la noi vine ori pana in sarbatori, ori cel mai tz la anu in primavara.

Pana la urma faci ce vrei….oricum ce iti zicem noi nu conteaza, pt c e timpul tau.
Cel mai devreme l-ai lua in toamna.

Bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

si cand va apare iphone 5, ai sa astepti sa iti iei iphone 6?? cel mai bine este cand ai bani sa mergi sa il iei pe cel care este disponibil acuma, eu zic ca 5 nu va apare anul acesta cel putin in romania la firmele de telefonie de pe la noi, si oricum daca va apare va fi un pret pe masura.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.04.11

S-a zis esentialul mai sus de catre @ Chucky.

Daca se pastreaza traditia, Viitoarea generatie va fi ceva mai puternica Hardware decat iphone 4. Gandindu-ma ca e o investitie pe 2-3 ani, personal astept iphone 5( 4S ). Voi avea direct iOS5 pe el si va tine pana la iOS 7.

Iti sugerez sa astepti pana in toamna si sa il iei NeverLocked. Daca n-ai banii pentru un neverlocked, ai timp pana atunci sa strangi. In caz ca vei vrea sa il vinzi, neverlocked se vinde cel mai scump si repede.

PS: evita telefoanele codate pe retele din strainatate fiindca e mare bataie de cap cu decodarea lor.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, pana la urma o sa astept versiunea 5. Este greu dar mai bine rabd decat sa-mi fac nervi mai tarziu.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Daca vrei sa il cumperi din magazin cu contract si alte avantaje la abonament (si mai ales daca nu mai ai rabdare) eu ti-as sugera sa il cumperi acum. Totul depinde de cata nevoie ai de el sau cat de mult ti-l doresti. Dupa cum au spus si altii o sa dureze pana apare la noi si desi se zvoneste o lansare in Septembrie nici aia nu este promisa. Practic, cel mai devreme l-ai putea avea cam in 6 luni. Daca gasesti un pret bun eu ti-as recomanda sa iei i4 acum. Daca iti place 5-ul cand apare tot vei scoate bani frumosi pe 4 daca ti-l vinzi.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Sa astept 6 luni pentru un telefon este mult insa parca as prefera asa decat sa ma stiu legat de maini 2 ani, cat ma obliga vodafone-ul sa tin abonamentul.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Eu unul as astepta sa apara iphone 5. Asta fac si eu acuma, totusi plang de cand a aparut iphone 4 ca al meu se misca in palme si sunt legat de contractul cu Orange. La vremea aia m-am grabit si nu stiam care e treaba si voiam musai sa vad si eu cu ce se mananca un iphone smile). Mie unul imi convine acuma situatia asa ca asteptarea nu ma omoara ... prea tare. Insa si yly3 are dreptate ... depinde cat de mult iti doresti unul.

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie

Pana la urma l-am cumparat pentru ca Blackberry-ul meu imi manca zilele. In momentul in care apare i5, pe asta o sa-l dau prietenei mele iar eu o sa raman cu cel nou. Doamne ce tranzitie socanta este de la blackberry 9700 la iphone…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 06.12.07

Sa-l stapanesti sanatos!
Si eu am fost in acelasi impas ca tine si pana la urma am luat aceeasi decizie ieri wink

Semnătură 

O viata ai! cheese

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 24.10.06

cumpara-l, cumpara-l… e diferenta destul de mare fata de 3G…parerea mea

Semnătură 

  A gresi este omeneste… A da vina pe altul este si mai omeneste…  

http://www.nextsteptravel.ro

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Bookuletz - 11 Mai 2011 08:28 PM

Sa-l stapanesti sanatos!
Si eu am fost in acelasi impas ca tine si pana la urma am luat aceeasi decizie ieri wink

Multumesc la fel. smile
Au trecut doua zile si tot sunt uimit de design-ul lui. Foarte reusit telefonul, sper ca urmatorul sa urmeze aceeasi linie.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Campina
Macuser din: 17.02.10

Sa-l stapanesti sanatos! Si eu am avut acum vreo luna problema asta, si am decis sa nu mai astept. Schimbarea de la iPhone 3GS la iPhone 4 a fost mare si a prins mult la consumatori asa ca eu cred ca vor merge pe acelasi design si mici schimbari (cel mai probabil de performanta), asa ca nici eu nu am mai asteptat inca… vreo jumatate de an. Sunt f multumita de el si schimbarea de la 3G-ul meu la iPhone 4 a fost uriasa smile.

Semnătură 

Macbook White 2.26 GHz, 8GB RAM, 250 HDD
iPhone 4 16GB

1 din 2
1