VLC s-a scos de mult din App Store…
Eu folosesc Buzz Player si sunt foarte multumit de el. Pana acum mi-a vazut corect toate filmele pe care le-am pus pe el.
Stie subtitrari RO, le afiseaza corect.
Legat de VLC intrebare: nu merge sa arunci aplicatia in itunes sau direct pe iphone prin itunes daca ai .cum ii zice extensiei aplicatiei ?
(adica ai luat-o atunci si stii unde se fla pe disk, ai salvat din intamplare si acum vrei sa o pui din nou pe iphone care iar din intamplare s-a facut un restore si s-a pierdut tot)
Dacă ai fișierul VLC.ipa pe undeva prin calculator merge să-l instalezi în iTunes și de acolo pe iPhone. Eu mai am încă aplicația celor de la Wikileaks, care a fost scoasă din AppStore înainte de VLC.
PS Nu că-s vreun fan wikileaks, e doar un egzampăl.
Daca tot a intrebat cineva de filme , eu as vrea sa va intreb de jocuri. Si mai anume daca pot instala World of Warcraft pe Iphone 4. Imi cer scuze daca aceasta intrebare e penibila pentru unii, dar pentru mine e de-abia primul smart phone si inca nu ma pricep. Daca cumva stiti v-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum anume!
Multumesc anticipat!
Da, asa este, nu a mers. Era numai o idee dar nu a mers. M-am saturat sa tot incerc sa convertesc si sa imi iasa filme albe in care am numai sonor, nu inteleg nimic (ma refer la itunes si quick time care salveaza chipurile pt iphone dar nu am nimic, doar sonor…). Cam de asta ma uitam dupa un player… as da si bani daca chiar mi-ar trebui dar la cat ma uit…