2 din 2
2
Cum vad filme?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
steluta986 - 09 Mai 2011 06:56 PM

Daca tot a intrebat cineva de filme , eu as vrea sa va intreb de jocuri. Si mai anume daca pot instala World of Warcraft pe Iphone 4. Imi cer scuze daca aceasta intrebare e penibila pentru unii, dar pentru mine e de-abia primul smart phone si inca nu ma pricep. Daca cumva stiti v-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum anume!
Multumesc anticipat!

Uite am gasit asta: http://pul.se/World-of-Warcraft-Goes-Slightly-Mobile_Gaming-Blizzard-World-of-Warcraft-agHRTAaG1iU,dVHXCFb6gJiE

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Mai degraba aici pt ceva de wow pe iphone.  http://us.battle.net/wow/en/services/iphone/
Ce iti ofera free: poti vedea pe orice char ce ai vandut si ce mai ai de vandut inca la ah, talente, chestii de guild usoare, calendar poti da accept la invitatii, profile pt orice char foarte bine afisate.
Ce iti ofera in plus pe bani: guild chat/wispers cu toti din guild (vezi in timp real tot ce se intampla pe /g si poti vb si pe wisp cu toti din guild, cei din afara guildului nu poti sa le dai wisp sau altceva) si ah. Ah adica in plus fata de free acum poti si pune ceva spre vanzare.

Nu poti pune pe spatele iphonului orice, nici chiar asa. Sunt jocuri si jocuri, wow necesita 3 maini sa il joci la desktop daramite la un mobil, fie el si iphone…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

As vrea sa adaug pt toti iphonistii: este o aplicatie foarte bine pusa la punct, daca ati putea sa o vedeti “live” (adica necesita cont si ar trebui sa va arate cineva care plateste un cont acolo) sa va faceti o idee…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.11

Steluta986 cand apare World of Worcraft pe tel te rog sa postezi pe forum sa stiu si eu, sunt in aceeasi situatie. Folosesc des telefonul si as avea nevoie de joc. Daca va merge poate voi reusi sa instalez chiar si un server privat wow (atentie cu pirateriile! link sters). Deocamdata sunt doar vise, poate Blizzlike ne va face pe plac si va crea aplicatia:)

Numai bine!!

[ Modificat: 03 Noiembrie 2011 07:01 PM de Administrator ]

2 din 2
2