Monitor CRT de 17”
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Pentru cei care mai cred încă în valoarea acestor bătrânei, donez un monitor CRT (cu tub, pentru cei nefamiliarizați) de 17” cu ecran plat. Funcționează perfect și este compatibil cu orice Mac. Eu l-am testat pe patru Mac-uri (iBook G4, MacBook Pro de 15” și de 17” și un MacBook Air) și a funcționat pe toate. De altfel pentru aceasta l-am și folosit în ultima vreme, ca monitor de testare, el fiind o reminiscență a epocii când lucram pe PC-uri.
Starea fizică este bună. Carcasa este ușor murdară de praf (plasticul acela alb de calculator are această boală) iar butonul pentru OSD este desprins. În rest, cablul de conectare este perfect (este integrat) iar cel de alimentare îl furnizez eu.
Cei care sunt interesați trebuie să-și aigure și transportul. Obiectul este mare și greu iar eu nu am mașină.  smile
Aștept doritori.

[ Modificat: 13 Mai 2011 04:49 PM de Administrator ]
 Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Plasticul alb se poate spăla - demontați carcasa de plastic și frecați la ea în cadă cu Cif & apă caldă - am dezgălbenit multe mac-uri 68k în felul ăsta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Da, așa este. Nu am mai precizat eu și treaba asta. Mulțumesc Sergiu.  smile Oricum, bănuiesc că dacă cineva îl vrea, nu o să împiedice de asta.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

S-a dat, am trimis PM la Admin să-l închidă.
Sper ca noul posesor să fie mulțumit…mai ales că l-a cărat în brațe…cel puțin parte din drum.

Semnătură 

‹‹ Donez invitatie Czteam      Airport Express ››