Limitare volum iPod Nano 5G / remove volumecap
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Are cineva idee cum se poate scoate limitarea de volum de pe iPod Nano 5g(video). Nu ma refer la cea din meniu, ma refer la limitarea software care exista pe toate iPod-urile vandute in europa.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu am un iPod Touch 1st gen din USA și nu am folosit niciodată volumul la maxim,este groaznic de tare. De ce vrei să se audă mai tare?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

L-ai luat din Franta ? din cate stiu acolo e limitat la 70%. Cand ma plimb pe strada ascult cu volumul pe la 80%. Niciodata la maxim. Si mie mi se pare foarte tare.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Este luat din UK. Am si ipod touch si iphone… ambele se aud mult mai tare, Nano-ul la maxim, daca sunt in metrou nu aud muzica.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

intrebare: asculti la castile albe cu care a venit ipodul? daca raspunsul e da, iti recomand alte casti “in ear” si diferenta o sa ti se para ca de la cer la pamant.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Dude.. se aude incet ok, nu conteaza cu ce casti asculti, si ca idee am castile in ear de la Apple… cu aceleasi casti imi explodeaza capul daca dau la maxim pe ipod touch sau iphone iar pe Nano deabia se aude.

Semnătură 

 TV 3rd Gen

‹‹ ipod to mac.      Problema iPodnano ››