De ce ai vrea sa faci asa ceva? Update-urile de obicei corecteaza bug-urile si aduc imbunatatiri programelor.
Daca vrei sa pastrezi o versiune mai veche de la un program si nu mai vrei sa iti apara la update-uri, ai putea eventual sa-l dezinstalezi si sa il instalezi de pe site-ul producatorului (sau de altundeva de pe net - nu prin App Store) astfel cred ca nu o sa iti mai apara in App Store cand apare un update la acel program. Nu stiu sigur daca merge asa sau nu, dar programele pe care le-am instalat din alte locuri decat App Store, chiar daca sunt pe App Store, imi apar ca neinstalate, in ciuda faptului ca am fix aceea versiune instalata de la acel program. Atata tot ca nu a fost luat de pe App Store ci de pe site-ul producatorului.
Teoretic trebuie să existe undeva un .plist sau .bom în care e trecută versiunea. Dacă l-ai modifica pe ăla să scrie că e versiunea 9999999.99, nu cred că ar mai întreba de update până apare versiunea 10000000.0 a programului respectiv.
Scute, dar nu prea are sens ce spui. Daca nu vrei sa iti apara update-ul in lista, dar nu vrei nici sa pastrezi versiunea veche a aplicatiei, atunci instaleaza update-ul si iti dispare din lista. Sau delogheaza-te din App Store si nu te mai deranjeaza cu update-uri pana nu te loghezi iarasi.