Telefon Zapp - z1130
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Bine, stiu ca mai fost dezbatuta problema, dar am un amic, saracul, e admin la o tabara de copii undeva la munte, si e o buba…. nu are semnal decat pe o singura retea de telefonie.. Zapp.
A primit de la astia un telefon, modelul z1130 . Bineinteles ca pe site e ceata totala in ceea ce priveste apple cu al sau osx. Poate sa-mi scrie cineva un fel de tutorial, ca la tonti ? Cas habar nu am cum sa setez o conexiune dial-up pe mac !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Am Uitat - are un imac cu procesor intel !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

zapp?
a devenit un fel de virus pe forumul asta…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

LOL
aspru

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De când cu oferta aia de internet mobil nelimitat la numai $10… cred şi eu. Habar n-aveţi ce fain e să citesc mesajele de pe forum pe telefonul mobil, atunci când merg cu trenul… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dorin - 31 Octombrie 2006 02:32 AM

Bine, stiu ca mai fost dezbatuta problema, dar am un amic, saracul, e admin la o tabara de copii undeva la munte, si e o buba…. nu are semnal decat pe o singura retea de telefonie.. Zapp.
A primit de la astia un telefon, modelul z1130 . Bineinteles ca pe site e ceata totala in ceea ce priveste apple cu al sau osx. Poate sa-mi scrie cineva un fel de tutorial, ca la tonti ? Cas habar nu am cum sa setez o conexiune dial-up pe mac !

Păi citește discuțiile. Nu cunosc tipul ăsta de zapp, dar am setat vreo 3 pînă acum. Totul e să nimerești care modem script se potrivește la modelul ăla, sînt vreo 4 parcă, le iei unul cîte unul. Posibil că acum să scrie pe acolo care modem script trebuie pus pt un anume model, dacă nu, cum zic, o iei băbește.
Restul ar trebui să fie pe cd-ul anexat sau le tragi de pe site-ul zapp. Va merge.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Intrebare - dar de drivere nu e nevoie ? problema e ca, asa cum am spus nu e mac-ul meu, ci al unui prieten, si cum nu are legatura la net .. de unde sa stiu ce scripturi sa iau !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dorin - 01 Noiembrie 2006 05:13 AM

Intrebare - dar de drivere nu e nevoie ? problema e ca, asa cum am spus nu e mac-ul meu, ci al unui prieten, si cum nu are legatura la net .. de unde sa stiu ce scripturi sa iau !

Ba da, de un singur driver, Prolific. Greu e pînă nimerești modem script-ul. conform legilor lui Murphy, va fi ultimul!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E ultimul pentru ca e ultimul pe care il incerci. Daca se dovedeste bun, nu cauti mai departe. Deci – e ultimul!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 31 Octombrie 2006 05:20 AM

Habar n-aveţi ce fain e să citesc mesajele de pe forum pe telefonul mobil, atunci când merg cu trenul… smile

Asta crezi tu!  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

hmmm
si apropo, dacule: Burebista era get LOL

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești