Bine, stiu ca mai fost dezbatuta problema, dar am un amic, saracul, e admin la o tabara de copii undeva la munte, si e o buba…. nu are semnal decat pe o singura retea de telefonie.. Zapp.
A primit de la astia un telefon, modelul z1130 . Bineinteles ca pe site e ceata totala in ceea ce priveste apple cu al sau osx. Poate sa-mi scrie cineva un fel de tutorial, ca la tonti ? Cas habar nu am cum sa setez o conexiune dial-up pe mac !
De când cu oferta aia de internet mobil nelimitat la numai $10… cred şi eu. Habar n-aveţi ce fain e să citesc mesajele de pe forum pe telefonul mobil, atunci când merg cu trenul…
Bine, stiu ca mai fost dezbatuta problema, dar am un amic, saracul, e admin la o tabara de copii undeva la munte, si e o buba…. nu are semnal decat pe o singura retea de telefonie.. Zapp.
A primit de la astia un telefon, modelul z1130 . Bineinteles ca pe site e ceata totala in ceea ce priveste apple cu al sau osx. Poate sa-mi scrie cineva un fel de tutorial, ca la tonti ? Cas habar nu am cum sa setez o conexiune dial-up pe mac !
Păi citește discuțiile. Nu cunosc tipul ăsta de zapp, dar am setat vreo 3 pînă acum. Totul e să nimerești care modem script se potrivește la modelul ăla, sînt vreo 4 parcă, le iei unul cîte unul. Posibil că acum să scrie pe acolo care modem script trebuie pus pt un anume model, dacă nu, cum zic, o iei băbește.
Restul ar trebui să fie pe cd-ul anexat sau le tragi de pe site-ul zapp. Va merge.
Intrebare - dar de drivere nu e nevoie ? problema e ca, asa cum am spus nu e mac-ul meu, ci al unui prieten, si cum nu are legatura la net .. de unde sa stiu ce scripturi sa iau !
Intrebare - dar de drivere nu e nevoie ? problema e ca, asa cum am spus nu e mac-ul meu, ci al unui prieten, si cum nu are legatura la net .. de unde sa stiu ce scripturi sa iau !
Ba da, de un singur driver, Prolific. Greu e pînă nimerești modem script-ul. conform legilor lui Murphy, va fi ultimul!