Am si eu o rugaminte, si ma adresez oamenilor buni de pe aici: nu mai dati apa la moara la troli!!! Se aduna bad vibrations pe forumul asta si e pacat.
Lasati-i in plata domnului, ca se ofilesc singuri daca nu sunt udati la radacina.
Am si eu o rugaminte, si ma adresez oamenilor buni de pe aici: nu mai dati apa la moara la troli!!! Se aduna bad vibrations pe forumul asta si e pacat.
Lasati-i in plata domnului, ca se ofilesc singuri daca nu sunt udati la radacina.
Eu, mai degrabă, i-aș recita integral
„O, troli domoli,
O, troli cu gușă...”
Ca să ştiţi despre ce e vorba: ultimele 4-5 mesaje cu porcarii (le-am şters între timp) puse de userii “e”, “maryanne” sau “DVDCRAZY” au fost trimise de la acelaşi IP de la care scria şi TurocK. Probabil că asta e răzbunarea lui. Apropo, tipul n-are 43 de ani aşa cum a zis, ci 19.
Ca să ştiţi despre ce e vorba: ultimele 4-5 mesaje cu porcarii puse de userii “e”, “maryanne” sau “DVDCRAZY” au fost trimise de la acelaşi IP de la care scria şi TurocK. Probabil că asta e răzbunarea lui. Apropo, tipul n-are 43 de ani aşa cum a zis, ci 19.
nevrozel cata dreptate ai, si eu m-am gandit la acelasi lucru, oare doar la asta ne sta mintea?
eu chiar nu inteleg genul aa de oameni, nu au viata personala? altceva mai bun de facut nu au? probabil sa sunt infractorii netului asa cum avem si infractorii in viata reala… freaca menta si sunt prost crescuti daca fac prostioare, ca altfel cum i-ai numi… trol, buna descriere )
Ca să ştiţi despre ce e vorba: ultimele 4-5 mesaje cu porcarii puse de userii “e”, “maryanne” sau “DVDCRAZY” au fost trimise de la acelaşi IP de la care scria şi TurocK. Probabil că asta e răzbunarea lui. Apropo, tipul n-are 43 de ani aşa cum a zis, ci 19.
pai de chestia cu varsta mi-am dat seama dupa ideile pe care le lansa si m-am uitat si in profile-ul lui unde avea trecut ca an de nastere 1988. oricum….
Surpriza surprizelor! HA!
I-a zis cineva lu’ tovarasu’ ca daca are nevoie de o adresa de IP de hax0rat - sa incerce pe 127.0.0.1?
Pai da, mi s-a parut evident ca s-a clonat baiatu’ si ca nu are 43 de ani. Daca avea 43 de ani, ar fi fost grav; asa, e doar un alt pusti care o sa dea cu capul de multe chestii pana s-o coace.
De aia am pus si link catre articolul din Wikipedia (super tare Wikipedia asa, btw), ca nici eu nu stiam cu putin timp in urma ca le zice asa la oamenii astia.
Ma rog, a trecut si asta… o sa mai vina altele, probabil.