Am ajuns si pe iTunes
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Fratilor,
indraznesc sa pun aici un topic, la rubrica dedicata iTunes-ului, pentru ca incepand de azi am intrat pe iTunes cu unul din albumele mele si vreau sa impartasesc cu voi bucuria evenimentului tongue wink

Numele de artist este DaKsha, iar titlul albumului este Ascendent:
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?id=200789426&s=143441

Se pare ca sintem printre primii romani care ajung pe iTunes, nu am mai gasit decit O-Zone si Voltaj, daca mai stiti si altii is chiar curios.
Numa bine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

L-am gasit si pe Zamfir.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Si pe Enescu raspberry

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Omule, felicitari! Cum ai ajuns acolo? Nu credeam că o să văd prea curând artişti români pe iTS USA…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Mi-a placut mult On the wings of the Phoenix. Unde gasesc albumul de cumparat? grin

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 31 Octombrie 2006 03:35 PM

Omule, felicitari! Cum ai ajuns acolo? Nu credeam că o să văd prea curând artişti români pe iTS USA…

Am incheiat un contract cu o casa de discuri din state (Neurodisc). Iei s-or ocupat de tata povestea. Or bagat albumu la tate marile magazine din state si Canada (Best Buy, Target, Amazon, Allmusic, Barnes & Noble, CD Universe etc). iTunes o intrat ultimu, ca depinde de Apple sa intri acolo si dureaza uneori mai mult, se pare.

Daca dai un search pe google cu daksha ascendent o sa vezi ca sint zeci de magazine din tata lumea care il vand.
Urmeaza OMU (Glasul Stramosilor), Daksha o deschis numa perspectiva wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Andu - 31 Octombrie 2006 04:34 PM

Mi-a placut mult On the wings of the Phoenix. Unde gasesc albumul de cumparat? grin

Cred ca e posibil sa iei una din copiile vandute in Romania (alta coperta etc), daca vrei.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Sincere felicitari!!!  Succes in tot ce va urma!

Subscriu: De unde se poate cumpara albumul? (Muzica de colectie… )

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Pai da, de editia romaneasca vorbeam. Am vreo sansa pe la Diverta etc?

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Sau poate ne faci rost de vro 2 albume (platite desigur) cu dedicatie smile Te-as pune la colectia de albume cu autograf smile Ce zici, ne faci aceasta placere? Pretty please!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Andu: nu stiu in momentu asta unde se mai afla albumu in Romania la vanzare. Cred ca se gasea pe la Muzica, da n-am cautat.
Cred ca putem rezolva (chiar cu dedicatie raspberry) sa va aduc citeva la un moment dat, insa MacUser meeting-u o trecut, si io inca n-am ajuns la nici unu…
In cel mai rau caz intrati la http://daksha.ro/order.htm si scrieti un mail omului care se ocupa de vanzarea in Romania. Asta presupune sa scriu dedicatia dupa, cand ne-om vedea wink

‹‹ need...advice...help      instalare iTunes... ››