Apropo de macbook-ul pe care mi-l voi cumpara intr-o zi doua , mai am cateva nedumeriri:
- A incercat cineva sa il foloseasca pentru vizionarea filmelor pe televizor, cu ajutorul adaptorului miniDVI la video? merge ok? e scalata bine imaginea pe tot ecranul? Folosesc laptopul actual mult pentru vizionarea filmelor pe tv, si as vrea sa folosesc si macbook-ul la fel.
- Se gaseste acest adaptor la distribuitorii apple din bucuresti? sau daca nu, se deranjeaza sa aduca un produs cu pretul asa de mic?
- se pot afisa subtitrari in vreun fel la filmele divx prin front row? la chestia asta nu am gasit raspunsul cam nicaieri, si am cautat ceva… ar fi super sa pot folosi macbook-ul din pat, cu telecomanda, pe televizor pt filme
Adaptor mini dvi -> video compozit sau s-video e chiar ieftin la 80ron. Alta solutie nu prea exista mai accesibil ca pret nici prin alte parti… cat voiai sa dai pe cablul respectiv? 5 ron?
Asigura-te inainte sa dai banii ca TV tau are intrare s-video sau compozit.
Apropo de frontrow, nu stie subtitrari insa sunt alte playere care stiu si pot fii controlate din remote. Cauta pe forum ca s-a mai discutat.
Adaptor mini dvi -> video compozit sau s-video e chiar ieftin la 80ron. Alta solutie nu prea exista mai accesibil ca pret nici prin alte parti… cat voiai sa dai pe cablul respectiv? 5 ron?
Asigura-te inainte sa dai banii ca TV tau are intrare s-video sau compozit.
Apropo de frontrow, nu stie subtitrari insa sunt alte playere care stiu si pot fii controlate din remote. Cauta pe forum ca s-a mai discutat.
chiar daca are TV-ul lui doar intrare SCART exista adaptoare de la s-video sau compozit la SCART chiar de alea cu switch de in/out si care costa vreo 7RON si isi fac bine treaba
Mai poate sunt eu ceva mai nedumerit insa pe DVI, VGA (fie miniDVI/miniVGA) iese semnal digital nu analog… Iar tot din cunostintele mele pentru transformarea semnalului digital in analog trebuie ceva mai complex decat un simplu cablu… Poate ma insel… Altero??? help!!
Nu de alta dar eu am vrut acum cateva luni sa scot semnal de la DVI si sa il duc la TV compozit si mi s-a recomandat o cutie la vreo 3 milioane care face acest lucru….
Mai poate sunt eu ceva mai nedumerit insa pe DVI, VGA (fie miniDVI/miniVGA) iese semnal digital nu analog… Iar tot din cunostintele mele pentru transformarea semnalului digital in analog trebuie ceva mai complex decat un simplu cablu… Poate ma insel… Altero??? help!!
Nu de alta dar eu am vrut acum cateva luni sa scot semnal de la DVI si sa il duc la TV compozit si mi s-a recomandat o cutie la vreo 3 milioane care face acest lucru….
Cred că ai dreptate. Acum ceva luni, fi-meo ăl mare a conectat pb-ul la tv cu cablul din dotare și se vedea, destul de prost, dar filmele ba. Bag sama că trebuie ceva în plus decît o simplă sîrmă.
Exact… decat sa dai 80 ron pe un cablu mai bine 150 pe un dvd/divx/mp3/mp4 player din cora sau carfur. Merg si subtitrarile si ai si telecomanda separat.
Si poti sa mai arunci si cate un ochi pe macuser pe macbook in timp ce te uiti la divx Parerea mea!
Pana sa-mi iau DVD player cu DivX (care isi merita toti banii), ma uitam la filme de pe PowerBook, fara nici o problema. Pentru subtitrari foloseam VLC, telecomanda era telefonul cu Salling Clicker. Nu merg subtitrari prin Front Row. Iar conectarea e foarte simpla: sunetul din Audio Out la TeVeu, iar video de la MiniDVI prin adaptorul cu care a venit PowerBooka, S-Video -> S-Video la TV.
Dar macar si pentru ca nu mai trebuie sa car Macul cu mațele lui langa TV si tot merita sa-ti iei un player. Mai ales ca sunt jenant de ieftine.
Fratilor, nu stiu cum va puteti uita la filme pe tv-urile estea jenante…
Sau, bag de sama, aveti de-elea cu plasma…
Si fratemi-o are un combo de-asta dvd/divx player+tv sistiu cum ii. Prefer de o suta de ori calitatea pe care o am pe PB15” al meu. Daca ai si un Cinema Display, atunci asta-i cea mai tare chestie! (sau un iMac de la 20” in sus)
bai fratilor, eu am pus o intrebare amarata la care nu mi-a raspuns nimeni.. am intrebat in principal daca se vede imaginea bine scalata pe tv.
in schimb toata lumea mi-a oferit consiliere electro-casnica, cum ca ar trebui sa imi iau divx player.
iata cateva argumente:
1. nu suport bombele alea ieftine de ebode si alte taiwanisme
2. mi se pare de 1000 de ori mai comod sa vad un divx pe calculator direct decat sa ma chinui sa il scriu pe cd si sa il vad pe rasnita aia. si apoi cu cd-ul ce fac? ca poate nu fac colectie? serios acum… voua nu vi se pare mai practic sa bagati o mufa decat sa scrieti un cd ori de cate ori luati un film de pe net?
poate ca nu e mai practic sa faci cd-ul ala insa cu siguranta este mai estetic sa ai divx-player-ul ala langa tv decat sa ai insirate “matele” de la mac book la tv prin toata casa