2 din 2
2
macbook tv out
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Da ma omule, sa vede bine imaginea.
Numa ca pt asta io am schimbat rezolutia la PB ca sa fie aceeasi cu a tv si am facut mirror-ing. Nu mai stiu di ce, da m-am uitat la mai multe filme asa. Sa vede exact cum sa poate vedea pe un tv, adica prost, da mere.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Salut.Eu ma dau destul de des cu macul pe tv si pot sa-ti spun ca e relativ decent,prin asta intelegandu-se ca se vede ca orice iesire video a unui pc.deci daca te uitai la filme pe tv inainte de pe pc te vei putea uita si de acum incolo fara probleme insa sa nu iti faci iluzii ca se va vedea cu mult mai bine.Pe de alta parte insa sa stii ca daca ai un tv adecvat poti vedea filme la calitate broadcast.Eu am testat iesirea de tv pe un monitor care stia 720/576 si am ramas impresionat.Altfel la tvurile noastre de cacao sa stii ca vezi doar 320/240.Adaptorul de 80 de ron este absolut functional si isi face toti banii.

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

merci mult de raspuns.. asa e:) intre timp mi-am luat si macbook si adaptor minidvi-video. e super.. si e si plug and play (il vede si se schimba rezolutia automat cand bagi mufa)
pe laptopul pc cand bagam tv-ul trebuia sa umblu la setari de display sau sa ii dau sleep / wake ca sa il vada. e mult mai tare pe mac smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
emilrus - 08 Noiembrie 2006 04:35 PM

e mult mai tare pe mac smile

E, vezi? Asa e in general Macul.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

LOL
asa asa

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am observat zilele astea ca volumu cand pui casti e altul decat cel cu boxele lui, adica se regleaza separat.
asa da smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Faversham, UK
Macuser din: 24.06.06
emilrus - 01 Noiembrie 2006 03:31 PM

...
2. mi se pare de 1000 de ori mai comod sa vad un divx pe calculator direct decat sa ma chinui sa il scriu pe cd si sa il vad pe rasnita aia. si apoi cu cd-ul ce fac? ca poate nu fac colectie? serios acum… voua nu vi se pare mai practic sa bagati o mufa decat sa scrieti un cd ori de cate ori luati un film de pe net?
...

Si eu am DVD / DivX Player dar ii dau dreptate lui emilrus. De fiecare data cand vreau sa vad un film, trebuie sa scriu un CD (sau doua). Dupa ce vad filmul, arunc CD-urile sau le dau altora. Mai nou, am cumparat o unitate optica care sa stie sa scrie si pe DVD-uri si am luat si un DVD-RW. Insa, tot incomod, sterge filmele vechi, scrie-le pe cele noi… Este, intr-adeva, incomod.

Ce e mai nasol pentru mine este ca nu gasesc adaptorul mini DVI la S-Video (codul lui este m9319g/a); la IRIS nu mai este. Exista si alte surse? Conector mini DVI are numai Apple sau exista si alti producatori care folosesc asa ceva?

Multumesc,

Semnătură 

Valentin Voica
(MacBook 13.3” Mid 2006 - 1.83 GHz Intel Core Duo, 2 GB RAM, 60 GB HDD)
(MacBook Air 13.3” Early 2015 - 2.2 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu pastrez marea majoritate a filmelor, asa ca oricum le-as fi scris pe CD/DVD.

Pentru adaptor, incearca si la iStyle sau NouMax

2 din 2
2