Iphone 3GS i s-a facut RESET GENERAL fara backup in itunes
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.05.09

Am si eu o problema destul de mare.Am un iphone 3gs 16 gb i s-a facut reset general si fara sa aiba un backup in itunes.am incercat si pe mac si pe win xp si nu reusesc sa ii dau de cap.
multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ai o problemă destul de mare dar nu spui ce problemă. Care e problema?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă vrei să recuperezi ce era pe el și a fost șters de către reset - nu se mai poate.
Din greșeli se învață. Altă dată fă backup.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Asta e un impediment nu ca nu as sti ca trebuie sa ii fac backup problema e alta cum il fac de acum in colo

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Problema este in felul urmator:
logo-ul Apple ramane blocat am incercar un restore din itunes pt in firmware custom facut cu redsnow totul invatat de pe net
Cel mai important este ca nu am avut de a face cu o multime de iphone-uri la care sa le fac jailbreak deci pot spune ca sunt un adevarat incepator.
am incercat in cu redsnow imi aparuse iconita de la redsnow dupa ce a butat si s-a blocat apoi asa cu iconita redsnow l-am restartat a luat-o de la capat cu logo aplle blocat.
in cazul in care tot nu mai intelegi intreaba-ma tu cam ce simtome crezi ca ar avea si ai sti despre ce este vb si asa iti voi raspunde cu drag pt ca nu vreau sa te duc pe cai gresite dar nu stiu exact ce sa iti spun ca iti dai sema despre ce este vb concis

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Descarcă F0recast pentru sistemul tău de operare, deschide aplicația, conectează iPhoneul și spune-ne ce îți scrie acolo la bootloader și dacă se poate face jailbreak sau nu. Asta dacă ai norocul și îți vede telefonul în starea în care e.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”