iphone t-mobile - cum scap de demo mode?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

salut colegii! cheese

am o problema mare de tot. iphone-ul meu e momentan “plecat”, asa ca am imprumutat un iphone de la lucru pentru cateva zile. problema e ca iphone-ul respectiv e un model demo, pentru show la clienti. adica are soft pe el, are cateva aplicatii, poze etc. ... dar daca de exemplu tin apasata o icoana, nu tremura ca sa o sterg sau sa o mut, deci nu pot face nimic cu el.

i-am dat update, mi-a pus ultimul software (4.3.3) dar nu m-a intrebat daca vreau sa-l setez ca iphone nou sau sa-i dau restore. insa daca dau right click pe iphone in itunes, am optiunea “restore from backup”. am pus backup-ul meu vechi, acuma am wallpaperul meu, setarile mele, mesaje, contacte etc. ... problema e ca aplicatiile demo au ramas, tot nu le pot sterge. nu pot intra in app store, nu pot sa-mi verific mailu etc. pe scurt, telefonul e “blocat”. pot suna, pot primi/trimite mesaje, dar atat.

intrebarea mea este, stie cineva cum scap de asta?

se’

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Încearcă pe rând sa dai sync la fiecare Tab muzica,aplicații,podcast ca sa fie pe deplin sincronizat cu libraria ta
La Store verifica pe ce tara este ...

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

neah, e mult mai complicat de atat. si daca sincronizez, tot nu-mi pune aplicatiile mele pe el. iar aplicatiile instalate nu pot fi folosite, ca a expirat “configuration profile” (vezi screenshot, a expirat pe 1 mai 2011). insa am gasit un document pe site-ul apple in care scrie ceva legat de asta. e un document pentru “enterprise use”, ca sa limitezi utilizatorii cand le dai iphone de la firma. un fel de deepfreeze pt iphone. si am dat peste iphone configuration utility. e un program gratuit, care te lasa sa schimbi o gramada de chestii la iphone, give it a try.

http://img821.imageshack.us/img821/5549/screenshot20110529at114.png

sa vedem daca functioneaza…

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

inca un screenshot interesant…

http://img12.imageshack.us/img12/1027/screenshot20110529at115.png

problema e ca nu pot sterge profilul apple. sa vad daca pot sa creez unu standard si sa-l folosesc pe ala :(

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu merge nicicum. am reusit sa sterg aplicatiile, dar nu pot instala applicatii de-ale mele decat prin itunes + sync. tot nu pot muta icoane, este tot in demo mode.

stie cineva cum sterg TOT de pe iphone si apoi reinstalez soft-ul?

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

In mod normal când dai restore si creezi un nou iPhone toate datele vechi de pe el dispar prin formatare

Nu merita sa te chinui cu el dacă e modelul de demonstratie este limitat firmware asa ca nu si ce face

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-