Salut
Vreua sa ma conectez la internet prin serviciu 3G si nu stiu ce telefon sa iau (nu gasesc pe net modele de telefoane cu driver pentru Mac; nu am nici slot pcmcia)
Daca ati folosit spuneti-mi si mie ce model de telefon era, si daca mergea pe 3g/umts sau gprs…edge…
Multumesc anticipat
Ura!
ps: scuze Tudor pt pv dar nu gaseam butonul de “new topic”!
Salut…m-ai inteles gresit!
Vreau sa am internet pe Mac folosind un telefon…si sa fie 3g ca sa foloseasca tehnologia 3g pentru conectare…sa nu fie edge…gprs… ca alea au viteze slabe…m-am facut inteles?
Mersi oricum
cautam si io de nebun drivere de modem pt osx..dar n-am gasit nimic sa mearga decat: Launch2Net
TaDa!!!
e un soft f marfa care fac posibila conexiunea fara alte drivere instalate. tre doar sa ai mobil si cablu USB/Bluetooth . partea de caca maca e ca nu exista inca crack sau serial pt el.. dar merita incercat
Salut
Eu ma dau cu Npkia 6234 si 6680 fara nici o problema,si nu am avut nevoie de drivere ci doar a trebuit sa le pairuiesc.Trebuie sa stii doar setarile de la vodafone
Salut
Eu ma dau cu Npkia 6234 si 6680 fara nici o problema,si nu am avut nevoie de drivere ci doar a trebuit sa le pairuiesc.Trebuie sa stii doar setarile de la vodafone
si care e viteza la 3G? comparativ cu GPRS or something else?
Stai linistit ca esti peste GPRS.Depinde la ce te raportezi.Eu de exemplu folosesc 3g pentru mailul de servici si messenger(nu fac trafic si la vodafone esti tarifat la trafic nu la browsing cel putin la un abonament standard).Eu am pe 3G de obicei intre 20 si 50k.Pentru mine e de ajuns.Vezi ca in decembrie se va rezolva in sfarsit problema lipsei de PCMCIA prin lansarea de Vodafone a unei chestii similare cu ce are Zapp,adica pe usb.Doar trebuie sa infigi simul si usbul si gata.Stiu din surse sigure,pt ca lucrez cu ei
la mine nu traficul era problema, ci viteza… nu puteam sa fac nimic, ca pe GPRS esti ca pe dial-up (acum stau si ma intreb cum ar fi fost daca as fi folosit HSCSD :p). E drept ca Safari iti comprima imaginile, dar totusi, pentru un browsing normal, nu doar mail, GPRS mi s-a parut jenant.