8 din 9
8
Apple iCloud (Oficial !)
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Nevermind, am reusit. Aveam practic un Apple id ., si un cont MobileMe ., care nu mai fusese folosit pe iTunes store. L-am creat, si voi renunta la Apple id-ul vechi . si il voi folosi pe cel nou .

[ Modificat: 14 Octombrie 2011 02:41 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Felicitari. Acum vei primi spam pe amandoua adresele de e-mail pe care le-ai pus in clar pe un site care este foarte sus in ranking-ul google. rolleyes

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Kevo, trebuia să faci transferul contului de MobileMe în iCloud și apoi să te loghezi în iCloud (din System preferences) cu mail-ul și parola ta din MobileMe. Asta era tot.
Și vorba lui Sergiu. Felicitări. Vei deveni unul dintre cei mai populari tipi din România…și poate nu numai cheese

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBurda - 14 Octombrie 2011 02:11 PM

Kevo, trebuia să faci transferul contului de MobileMe în iCloud și apoi să te loghezi în iCloud (din System preferences) cu mail-ul și parola ta din MobileMe. Asta era tot.
Și vorba lui Sergiu. Felicitări. Vei deveni unul dintre cei mai populari tipi din România…și poate nu numai cheese

Asa am facut pana la urma, si am deschis un Apple account nou pe userul de mobileme

psergiu - 14 Octombrie 2011 01:13 PM

Felicitari. Acum vei primi spam pe amandoua adresele de e-mail pe care le-ai pus in clar pe un site care este foarte sus in ranking-ul google. rolleyes

Ups…that was stupid indeed. Sper ca se indura un administrator sa imi stearga sau editeze posturile. Sper…

Multumesc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member

Se pare că cei care mai avem iPod Touch vechi, incompatibil cu iOS 5 am fost lăsați cu ochii în soare… long face Sincronizare doar prin iTunes, duplicate în agenda de contacte, fără mail în @me.com. Imensă bătaie de cap care te face să vrei să renunți… shut eye ...Asta ca să ajung să regret MobileMe. Damn!  angry

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kevo - 14 Octombrie 2011 09:45 AM

Nevermind, am reusit. Aveam practic un Apple id ., si un cont MobileMe ., care nu mai fusese folosit pe iTunes store. L-am creat, si voi renunta la Apple id-ul vechi . si il voi folosi pe cel nou .

Multumesc administrator ca ai reparat prostia pe care am facut-o. promit sa am mai multa grija si raman dator cu bere smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Pe mine sync-ul iCloud-ului ma scoate din minti.
Am aplicatia 1Password care creaza un bookmarklet ce contine toate login-urile si functioneaza pe iOS.
De fiecare daca cand actualizez bookmarklet-ul acela toate bookmarks-urile de pe iPhone si iPad imi dispar.
Cu MobileMe era foarte simplu,puteam face sync-ul in ce directie vroiam,cu iCloud in schimb ma inebuneste…..

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member

Da…am patit si eu faza asta cu Bookmarcks bar in Safari. Le schimbam pe un Mac, dispareau complet pe celalalt Mac. Deocamdata ignor problema ca nu am chef sa ma enervez din atata lucru. Si oricum, produsul este prea nou. Trebuie sa se aseze.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 13.09.08

Salut! A incercat sa stearga cineva o poza din iCloud? Eu nu reusesc. Ma puteti ajuta?

Semnătură 

Drgos

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Deci chestia asta ma scoate din minti,am 4 device-uri iMac,Macbook Air,iPhone,iPad.
Daca actualizez bookmarks-urile pe unul dintre mac-uri pe restul device-urilor dispar…..
Am incercat si variantele de aici,dar fara succes: http://support.apple.com/kb/TS4001?viewlocale=en_US

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Ai totul aici smile http://support.apple.com/kb/HT4890?viewlocale=en_US&locale=en_US

raspuns pentru dragosdima, dupa mergiuială

[ Modificat: 15 Octombrie 2011 08:09 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Tare aglomerate trebuie sa mai fie serverele… Sau sa fie o hiba la mine?! Am creat un grup in Address Book azi dimineata si nici pana acum nu mi l-a sincronizat cu totul cu iPhone-ul. Mai astept, rabdator, pana maine, ca e duminica si nu ma impacientez. Dar ar fi frumos sa se rezolve. De la sine!

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRank
Member

Vezi să fie creat în iCloud și nu “on My Mac” adică local…în caz că ai vreun device care nu suportă iCloud.  smile Spun asta pentru că la mine a mers foarte bine actualizarea grupurilor azi. Verifică.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Nu, e ok, pus pe iCloud. E duminica si lumea se joaca in iCloud smile, probabil de-aia merge cu sughituri…

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Băieții de la iPresentee au adăugat 10 teme pentru iWeb, ajungînd la 145. Acu’ ori știu ei ceva ce noi nu știm dar am vrea (cel puțin eu și mai știu vreo doi-trei) și se continuă cu iWeb, ori vor doar să mai atragă niște big bucks de la fraierii de appleboys de Happy Holidays. Mă întreb cine-ar mai cumpăra ceva pentru ceva carele vasăzică nu există.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

8 din 9
8