Pentru curioșii (ca mine) care vor să știe ce se întîmplă cu Mobile.me: http://support.apple.com/kb/HT4597
Pe scurt, nu se mai poate face cont nou, nici trial nu merge. Pentru cine a plătit, se prelungește pînă în iunie 2012 cînd dispare cu totul.
Rămîn valabile adresele.me și.mac.
Cît privește datele pe care le avem pe mobile.me, vor apărea lămuriri odată cu apariția iCloud la toamnă.
Dupa cum banuiam functia match va merge partial si un serviciu de streaming nu a fost anuntat. Partea de muzica din iCloud e cam dezamagitoare pentru ce am eu nevoie, insa pentru cei care au cumparat muzica (sau au access la muzica pe iTunes) e o functionalitate care ar putea fi de folos.
Lorin - mai citește odată. MP3-urile care nu le au ei în iTMS, se uploadează în iCloud as-is și le canti de pe celelalte device-uri. Cu 25 USD/an îți cumperi legalitatea la tona de MP3-uri “împrumutate”
Pe cât pariu că nu o să fie disponibil în România ?
@psergiu: Partea aia am inteles-o, dar intr-un post anterior mentionam ca eu nu am melodii care se gasesc pe iTunes music store. Eu ascult mai mult dj sets care sunt de 2 ore bucata, muzica neintrerupta. Asa ceva nu e pe iTunes. As fi vrut sa imi uploadez aceste seturi si sa fac streaming. Sunt totusi de parere ca sunt in minoritate cu asteptarile mele, majoritatea neavand asemenea pretentii.
Din pacate nici Amazon si nici Google nu vor avea iOS apps pentru serviciile lor de cloud storage pentru ca nu le va aproba Apple (banuiesc ca incalca termenii si conditiile app storeului, replicand functionalitatea aplicatiilor built in in OS + competie).
Am facut si eu update la 5.0 pe iPad 2.Cand incerc sa introduc mail-ul .mac in iCloud spune “this MobileMe account has not been migrated to iCloud”, WTF????
Deci pot sa fac mail .me gratuit sau sa creez cont iCloud cu alta adresa de mail mai putin cu adresa mea platita .me????