@Altero nu ma intereseaza sa copiez datele din mobileMe in iCloud ci sa folosesc iCloud cu contul existent mobileMe.
Mi se pare stupid sa pot crea gratis mail .me gratis iar mailul existent sa nu mearga.
TOATE conturile .me și .mac rămîn valabile. Cît despre restul întrebărilor, sînt sigur că au răspunsuri. Sau vor avea în curînd. Pînă pe 30 iunie 2012 mai e.
Eu eram chiar la jumatatea anului (expira Decembrie 2011). Ce s-a prezentat pana acum legat de iCloud nu ma da pe spate. Sunt insa curios de planurile platite, peste 5GB. Cele doua servicii pe care le folosesc puternic sunt mail (3.5GB din 20) si galeria foto (13GB din 20), voi avea nevoie in continuare de ele.
In alta ordine de idei ma gandeam ca in 2008 am facut switch de la Gmail (pe care il foloseam din 2004) la MobileMe, ar fi fost culmea sa renunte la domeniul me.com. Cred ca sunteti cu totii de acord ca schimbarea adresei personale principale de mail este o bataie de cap majora in vremurile actuale!
eu inca folosesc ca adresa primara emailul cu @mac.com
gallery si backup sunt alte doua functii care le folosesc serios, dar se pare ca nu-si au locul in viitor, sau inca n-au anuntat preturile.
am si vreo doua-trei situri jurnal facute cu iWeb (de exemplu unul pentru fiica-mea cand o sa creasca mare sa-l citeasca, inceput cand inca nu se nascuse, de genul aluia din reclama Chrome, dar pe iWeb). n-as vrea sa le mut, si n-as vrea sa le arhivez (nici nu stiu cum as putea face asta ca nu sunt sigur ca mai am sursa iWeb…
n-am vazut precizat pe nicaieri, apropo de iCloud:
cum facem, muzica asculta doar americanii (ca si pana acum pe iTunes), sau Apple a obtinut licentiere si pt Europa (de Sud-Est)?
Zvonuri. E limitat la SUA deocamdată. Pentru scurt timp.
“While the service may eventually be available to users in other parts of the world, it will require inking agreements with record labels, music publishers, and other rightsholders for each separate country or region.”
Chestia cu toate label-urile, publisherii este foarte greu de surmontat, va mai trece mult timp pana vor fi si acestia convinsi ca asta e viitorul.
Desi mi-as dori sa ma insel…