3 din 9
3
Apple iCloud (Oficial !)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

@Altero nu ma intereseaza sa copiez datele din mobileMe in iCloud ci sa folosesc iCloud cu contul existent mobileMe.
Mi se pare stupid sa pot crea gratis mail .me gratis iar mailul existent sa nu mearga.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.07.10

Foarte tare partea de sincronizare intre idevice-uri.

Dar, ....

Oare cat de sigur e iCloud ? Ma refer aici din punct de vedere al securitatii, intimatii (eng. privacy)?

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

TOATE conturile .me și .mac rămîn valabile. Cît despre restul întrebărilor, sînt sigur că au răspunsuri. Sau vor avea în curînd. Pînă pe 30 iunie 2012 mai e.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@toma: mai e asta e clar,dar nu cred ca tocmai cei care au platit mobileMe sa nu foloseasca iCloud? smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Moderator

Și eu îl am plătit, expira în septembrie. Îl vom folosi, stai liniștit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
Quetzalcoatl - 07 Iunie 2011 05:41 PM

Oare cat de sigur e iCloud ? Ma refer aici din punct de vedere al securitatii, intimatii (eng. privacy)?

O discuție destul de interesantă asupra subiectului: http://www.youtube.com/watch?v=66K4oxr6_9I
Altfel, cred că esența răspunsului este exprimată în 5 secunde din Keynote: 1:56:05 - 1:56:10.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu il am platit de luna trecuta pana in mai 2012 smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

am fost mai norocos, la mine expira la inceputul lui august, asa ca aproape un free year smile

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu eram chiar la jumatatea anului (expira Decembrie 2011). Ce s-a prezentat pana acum legat de iCloud nu ma da pe spate. Sunt insa curios de planurile platite, peste 5GB. Cele doua servicii pe care le folosesc puternic sunt mail (3.5GB din 20) si galeria foto (13GB din 20), voi avea nevoie in continuare de ele.

In alta ordine de idei ma gandeam ca in 2008 am facut switch de la Gmail (pe care il foloseam din 2004) la MobileMe, ar fi fost culmea sa renunte la domeniul me.com. Cred ca sunteti cu totii de acord ca schimbarea adresei personale principale de mail este o bataie de cap majora in vremurile actuale!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

eu inca folosesc ca adresa primara emailul cu @mac.com

gallery si backup sunt alte doua functii care le folosesc serios, dar se pare ca nu-si au locul in viitor, sau inca n-au anuntat preturile.

am si vreo doua-trei situri jurnal facute cu iWeb (de exemplu unul pentru fiica-mea cand o sa creasca mare sa-l citeasca, inceput cand inca nu se nascuse, de genul aluia din reclama Chrome, dar pe iWeb). n-as vrea sa le mut, si n-as vrea sa le arhivez (nici nu stiu cum as putea face asta ca nu sunt sigur ca mai am sursa iWeb…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

n-am vazut precizat pe nicaieri, apropo de iCloud:
cum facem, muzica asculta doar americanii (ca si pana acum pe iTunes), sau Apple a obtinut licentiere si pt Europa (de Sud-Est)?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie mi-e clar ca noi ramanem cu hardurile; nu suntem Post-PC…

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member

http://arstechnica.com/apple/news/2011/06/what-you-need-to-know-about-itunes-match-your-questions-answered.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

asadar, “no soup for you!”, Itunes Match e limitat la America.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Moderator

Zvonuri. E limitat la SUA deocamdată. Pentru scurt timp.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
toma - 08 Iunie 2011 05:38 PM

Zvonuri. E limitat la SUA deocamdată. Pentru scurt timp.

“While the service may eventually be available to users in other parts of the world, it will require inking agreements with record labels, music publishers, and other rightsholders for each separate country or region.”

Chestia cu toate label-urile, publisherii este foarte greu de surmontat, va mai trece mult timp pana vor fi si acestia convinsi ca asta e viitorul.
Desi mi-as dori sa ma insel…

Semnătură 

(((∞)))

3 din 9
3