5 din 9
5
Apple iCloud (Oficial !)
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
boboc - 24 Iunie 2011 11:29 PM

iWeb -> RapidWeaver.
Gallery -> PicasaWeb.
iDisk -> Dropbox,tocmai a devenit mai important ca si serviciu,nu ca nu ar fi fost smile
Sincer sa fiu prefer sa platesc 99$ pentru 50GB Dropbox si sa am restul serviciilor gratuit de la Apple.

Sunt convins ca nu scapa Apple din mana partea de servicii acoperite acum de Dropbox, si din toamana incet uitam de Dropbox sau cel putin il trecem in planul doi.
sau asa sper eu ...
De Gallery nu trebuie sa ne facem probleme, intreaga lor filozofie pune accentul pe poze, muzica si cum sa le arati / sheruiesti la altii, asa ca no worries ...

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

iWeb -> RapidWeaver.

Inca o data: problema nu e cu ce inlocuim iWeb, care va putea fi folosit in continuare, ci cu ce inlocuim hostingul pe MobileMe al siturilor facute. RapidWeaver ofera si hosting?

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator

25% din utilizatorii de MobileMe Mail (inclusiv eu) nu au acces la acest serviciu.
Se face mutarea in iCloud?

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Probabil se fac teste pe 25% din utilizatori smile Inclusiv eu am fost afectat. Eu nu cred ca va fi lansat chiar pe 4 oct ci dupa punerea in vanzare a iPhone 5-ului.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

si la mine s-a blocat de vreo 3 ori de azi dimineata pana seara.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
altero - 26 Iunie 2011 09:14 AM

...problema nu e cu ce inlocuim iWeb, care va putea fi folosit in continuare, ci cu ce inlocuim hostingul pe MobileMe al siturilor facute.

Pînă la urmă găsim răspuns la întrebarea asta?
PS Am citit chestia asta. Poate le vine mintea la cap și mai schimbă cîte ceva prin părțile esențiale.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
altero - 26 Iunie 2011 09:14 AM

iWeb -> RapidWeaver.

Inca o data: problema nu e cu ce inlocuim iWeb, care va putea fi folosit in continuare, ci cu ce inlocuim hostingul pe MobileMe al siturilor facute. RapidWeaver ofera si hosting?

Eu mai aveam mobileMe pana in 2012 Dar mi-am mutat site-ul inapoi pe domeniul personal.
De fapt mobileMe nu iti ofera hosting,ala trebuie platit an de an,ei fac un fel de mirroring si poti folosi iDisk-ul dar fara sa platesti hosting nu poti avea site pe mobileMe.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu nu platesc nici un hosting. Am avut situl cativa ani pe .Mac, apoi mi-am luat un domeniu de la noi, am facut schimbarile necesare si asta e. Deci MobileMe ofera hosting.

What happens to the iWeb sites that I’ve published to MobileMe?
You will be able to continue publishing iWeb sites to MobileMe through June 30, 2012, even after moving to iCloud. With iWeb you can easily move a site published to MobileMe to another web hosting service and you should do so before that date.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu anul trecut am cumparat un domeniu + hosting de la hostvision.ro la oferta,am pus site-ul pe mobileMe iar acum o luna si ceva mi-a venit factura de la hosting.
Le-am zis ca am site-ul pe mobileMe si nu mai e nevoie de hosting (fisierele site-ului erau in iDisk), ei au oprit hosting-ul iar site-ul meu nu mai functiona.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Moderator

boboc, nu știu ce ai făcut tu dar MobileMe oferă(oferea) hosting. Și mergea bine. Îmi pare rău că nu continuă iWeb cu hosting. Chiar m-ar interesa o alternativă, că de hosting kaka gratis sau dropbox nu vreau să aud.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

boboc: MobileMe oferă(oferea) hosting DAR NU și DNS. nenii ăia de la hostvision îți țineau ție DNS-ul pentru site-ul tău.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu stiu,in fine eu nu regret nimic,iDisk-ul mergea execrabil. Singurul regret il am pentru sync-ul dock-ului,atat.
Pentru mine Dropbox e un must-have, am spatiu 19,9GB gratis,daca aveti mail de la o facultate discutati cu cei de la support de la Dropbox si pentru prietenii invitati primiti 500mb in loc de 250mb smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 30 Septembrie 2011 06:20 PM

boboc: MobileMe oferă(oferea) hosting DAR NU și DNS. nenii ăia de la hostvision îți țineau ție DNS-ul pentru site-ul tău.

Nu prea ma pricep la partea de web,atat stiu ca dupa ce ei au inchis hosting-ul mi-a picat site-ul smile
Oricum ar fi bine sa avem acces la fisierele din iCloud cum aveam pe iDisk.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator

Partea naspa o sa fie ca pe un nou hosting, nu o sa mai mearga comentariile la Blog si la poze; si parca mai e ceva ce n-o sa mearga.
Hai sa-i scriem lui nea Cook.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Moderator

Păi să redacteze cineva scrisoarea și semnăm. Mai ales dacă e anonimă. smile Sau faceți un poll în engleză și-l trimitem pe ăla.

Semnătură 

5 din 9
5