7 din 9
7
Apple iCloud (Oficial !)
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Dacă ți-ai transferat contul de MobileMe în iCloud, atunci trebuie să folosești adresa și parola de MobileMe, nu cele de pe contul iTunes, cu care cumperi aplicații. Și oricum, server-ul celor de la Apple are probleme de suprasolicitare. Mi mi-a făcut probleme toată ziua cu mail-ul.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Si mie, si inca mai face…nu imi sincronizeaza niciun mail. Eh..nu e bai..inca nu am dar mailu ala la toata lumea.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member

Mie ba nu-mi recunoaște parola în Mail, ba deselectează singur opțiunea de sincronizare a Mail & Notes în preferințele iCloud. Mă rog…probabil că va mai face figuri de acest gen până când toți entuziaștii se vor liniștii și serverele Apple vor putea intra în regim normal.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Dap sper a nu dureze fff mult…..:D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.07.09
AlexBurda - 13 Octombrie 2011 04:30 PM

Dacă ți-ai transferat contul de MobileMe în iCloud, atunci trebuie să folosești adresa și parola de MobileMe, nu cele de pe contul iTunes, cu care cumperi aplicații. Și oricum, server-ul celor de la Apple are probleme de suprasolicitare. Mi mi-a făcut probleme toată ziua cu mail-ul.

Nu am avut niciodată cont de MobilMe și implicit nici adresă de email de MobileMe. mai încerc mâine, poate se va mai corecta ceva…

Semnătură 

iPad2, Black, 32GB Wi-Fi
iPhone 4S 32GB;
MacBook Pro 15” 2,4GHz, MB470
iMac 21” 2.7GHz, Mid 2011
IPod Touch 8GB

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Randy09 - 13 Octombrie 2011 04:59 PM
AlexBurda - 13 Octombrie 2011 04:30 PM

Nu am avut niciodată cont de MobilMe și implicit nici adresă de email de MobileMe. mai încerc mâine, poate se va mai corecta ceva…

Dacă nu ai avut, atunci ar trebui să-ți creeze una când optezi pentru sincronizarea Mail & Notes. Dar acum server-ul Apple este bușit de tot. Nu pot accesa mail-ul nici de pe pagina iCloud.  long face

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

nici la mine n-a mers nimic de vreo 3-4 ore. acum, in secunda asta, merge pagina de icloud, merge iphone, ramas bushit mailul pe lion.
mobileme pe 10.6.8 in continuaremerge fara pauza. sa ne aducem aminte ca si mobileme a fost “not our finest moment”, cum zicea Jobs.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

eu nu reusesc sa setez iCloud pe Lion 10.7.2 cu niciunul dintre AppleID-urile mele (unul pe store-ul din State si unul pe Romania). Imi da eroarea “You can not sign in at this time. Try again later” iar in partea de jos imi zice ca AppleID unrecognized or wrong password… dar parola e buna, pentru ca pe iTUnes si pe MacApp Store se logheaza f bine.

A mai intalnit cineva eroarea asta?

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member

Server-ul Apple este de vină. Tot iCloud-ul merge aiurea. Răbdare.  smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

A fost o zi grea ieri din punctul de vedere al e-mail-ului iCloud. Cateva ore nici eu nu l-am putut accesa de pe niciun device sau prin interfata web. Problemele au fost la scara mai larga (vezi discutiile de pe macrumors). Acum se pare ca s-a stabilizat.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Cum e mai bine sa setezi iCloud-ul? Cu un singur Apple id sau cu doua?
Eu momentan am doua id-uri, unu de Romania, de pe care pot sa cumpar, si unul de USA, de pe care nu pot sa cumpar, dar il folosesc pt a lua aplicatii care nu exista pe store-ul din Romania

Aveam id de mobileme, dar nu aveam nimic pe el. Il folosisem doar pt mail si find my iphone. Sa mai introduc id-ul de mobile me, sau direct apple id?

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Nu stiu daca e util, dar eu am gasit documentul acesta de suport care clarfica unele lucruri referitoare la folosirea mai multor AppleID:
http://support.apple.com/kb/HT4895

In cazul meu, mai multe persoane (familie) folosesc acelasi appleID, al meu smile, pentru cumparaturi din AppStore dar acum as vrea ca fiecare sa aiba propriul iCloud pentru celelalte beneficii personalizate - 5gb, sincronizare date, etc.

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member

Un sfat pentru cei care nu au trecut încă pe iCloud și au cont MobileMe: când faceți trecerea pe primul Mac, după instalarea 10.7.2, atenție la faptul că logarea se face pe contul de iTunes. NU bifați în System preferences sincronizarea Mail & Notes. Transferați mai întâi contul MobileMe în iCloud, delogați apoi din iCloud în System Preferences (dacă este cazul), ștergeți contul de MobileMe din System Pref., opțiunea Mail, contacts & Calendars (dacă este cazul) și apoi relogați în iCloud cu contul de MobileMe și parola lui.
Eu nu am făcut așa și m-am trezit că eram conectat pe două conturi diferite în iCloud, iar cel de MobileMe era secundar. Sincronizările se făceau complet aiurea sau unele nu se făceau de loc (Bookmarks în Safari ex.). S-a remediat dar se trece prin unele emoții că iCloud șterge unele lucruri din computer când deloghează.
Oricum, acum se are că și server-ele Apple și-au revenit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu nu mai inteleg nimic. In System Preferences am incercat sa selectez in iCloud Mail & Notes, imi cere sa creez un cont MobileMe.
Eu deja am un cont MobileMe, pe care pana acum il folosisem ca trial 30 zile, dupa care il foloseam doar pt Find my iPhone.

Asa ca am intrat pe http://www.mobileme.com ma loghez, imi setez contul, dupa care imi cere sa il adaug in contul Mail de pe MacBook, introduc . si parola, si imi apare sa selectez Account Type: iCloud sau MobileMe, dar dupa ce aleg una din cele doua, nu merge pt ca la Incoming Mail Server nu apare nimic scris, desi eu am introdus mail.me.com

Am incercat sa selectez Account Type si iCloud si MobileMe si la fel se intampla in Mail

Momentan in System Preferences, in iCloud, am bifat tot in afara de Mail & Notes.

Ce ar trebui sa fac, sa pot folosi . ca mail, in iCloud, avand in vedere ca acum e free?

[ Modificat: 14 Octombrie 2011 02:41 PM de Administrator ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A si inca ceva…in System Prefernces/Mail & Contacts & Calendars am: iCloud unde am contul Apple ., unde am bifat tot mai putin Mail & Notes; mobileme unde am contul meu mobileme ., dar nu e bifat decat Chat, daca incerc sa bifez si Mail & Notes si Calendars @ Reminders, imi spune ca “The Mail server mac.com is not responding. Otherwise, the server might be temporarily unavailable. Click continue to set up this account in Mail”

Si de aici daca dau continue ma baga in Mail sa setez contul, unde nu stiu ce sa aleg: account type iCloud, sau MobileMe, si indiferent de ce as alege, ramane gol la incoming mail server desi eu introduc la inceput mail.me.com

[ Modificat: 14 Octombrie 2011 02:42 PM de Administrator ]
 Semnătură 

7 din 9
7