Problema cu instalarea win xp pe o partitie
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.05.11

Am un MacBook simplu si aseara am creat o partitie de 50 GB cu bootcamp.evident,ca sa instalez pe respectiva partitie windows xp proffesional.am urmat toate instructiunile ghidului bootcamp de pe siteul oficial apple si totul a mers de minune pana la instalarea propriu-zisa,unde ramane blocat la “setup will complete in aproximately 29 minutes”,dedesubt fiind blocat pe “copying files…”.am asteptat vreo 2 ore si nu a progresat absolut deloc.pe langa asta,de fiecare data cand restartez si instalez din nou se blocheaza in acelasi punct,deci imi e clar ca e ceva in neregula cu cdul.totusi,la restart apare automat windowsul,deci nu pot nicicum sa scap de instalatie si sa scot cdul.la inceput am varianta boot from cd iar daca o selectez am apoi press f2/6 for third party software sau ce respectiv pt inca un lucru a carui nume nul pot verifica momentan.daca nu selectez niciuna dupa un timp apar optiunile:
Install windows:instaleaza si ajung din nou la cele 29 de minute
Repair:optiunile clean install sau upgrade,ultima ducand tot acolo si prima nam incercato
Quit:se restarteaza si ajung din nou de unde am plecat
Apoi,daca nu selectez boot from cd imi apare minunatul mesaj:“windows could not be installed because of an error in this software.load needed DLLs kener” si desigur ca nam decat varianta de a inchide calculatorul de la buton.
Am mai incercat sa intru in safe mode dar ori ceva nu fac bine,ori nu se poate intra in el.cu alte cuvinte,ma tem ca miam distrus macul.
Acum nu mai vreau decat sa intru inapoi pe mac (snow leopard 10.6 btw),nu imi pasa daca trebuie sa anulez instalatia windows sau altceva.are cineva vreo idee cum pot reveni?mii de multumiri in caz de ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

incearca asa

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu merge :(...orice buton apas cand il deschid nu pare sa aiba niciun efect…ba mai mult acum daca nu selectez boot from cd mi se deschide ca un windows xp iar apoi devine albastru,scrie setup is initializing si ajung din nou acolo unde se blocheaza

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

atunci incearca rEFIt

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cum sa-l folosesc?:( nu pot sa folosesc calculatorul deloc,dat fiind ca ramane blocat pe windowsul incomplet instalat.as putea sa bag refit pe un cd,dar deja am unul inauntru,cel de xp.voi incerca sa il bag pe un stick,dar intre timp,alte chestii pe care leas putea incerca?:/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

restartează ținând tasta C apăsată - trebuie sa-ți dea CD-ul afara
citește și aici puțin, poate e mai clar

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

A functionat,dupa ce am scos cdul a intrat direct in mac.Multumesc foarte foarte mult!:)

‹‹ drivere pt win      Probleme cursor ››