Dintr-o mare greseala a mea i-am dat un restore iPod-ului (4th gen. ,Photo 40GB) si nu am un incarcator de camera pentru el.
Caut un posesor din Brasov astfel incat sa pot sa termin restore-ul!
nu este obligatoriu sa folosesti transformatorul! baga mufa USB numai cu varful, pana fac contact numai lamele mai lungi (alea sunt contactele de alimentare), si tine-l putin asa pana isi face restore-ul.
Hmmm, mie imi apare poza cu transformatorul pe display.
Am incercat sa ii dau Menu+Select si apoi sa bag mufa in el doar putin si cateodata imi apare un simbol cu o baterie care se incarca , insa apoi dispare si reapare poza cu transformatorul.
hmmm… ciudat.
iti jur ca la mine a mers asa, chiar daca eu aveam si charger. m-am mirat si eu.
ai doar cablu USB? incearca aceeasi figura si cu un cablu firewire.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Nu a mers varianta cu USB, in schimb ma intalnesc astazi cu un posesor de incarcator de perete.
Iar saptamana asta imi cumpar si eu unul pentru ca este deosebit de practic. (nu am laptop si plec deseori la drumuri de mai multe zile cu masina).
Va spun ce am reusit pe seara.
Daca pleci des cu masina poate ar fi mai bine sa-ti iei un incarcator usb pentru masina. Trebuie sa-l verifici daca iti da suficient curent pentru incarcat, sa n-ai surprize.
Da, vreau si un incarcator auto, asta dupa ce il voi fi verificat sa imi dea suficient curent.
Merci de sugestie. La 50.000 km/an imi va face din viata in masina un deliciu.