din cate am inteles, adresa @me.com sau @mac.com o sa ramana valabila. Doar serviciile asociate de mobileme or sa dispara, cu posibilitatea de transfer spre icloud
Sper sa fie asa, ca de nu…ma supar rau de tot pe apple
A zis cineva pe prima pagina ceva legat de Ios - 5 $ ? De cand e Ios-u cu plata ? Am facut update la un 3gs de pe 3.1.3 pe 4.0.1 si nu am platit nimic. Sper ca am inteles eu prost.
Skillz, acu daca tot ai facut prostia, poti sa-mi dai pe privat UDID-ul si ti-l inregistrez.
iOS cu plata e doar pt iPod din cate tin minte.
Notification center e interesant, problema e ca aduna si mailuri care apar in fata, apoi stocks (o mare imbecilitate) si apoi vremea (care poate chiar nu ma intereseaza), abia apoi notificarile. Sper sa apara vreo modalitate sa dezactivez ce vreau.
iMessage e f tare iarasi.
iCloud si faceTime n-am reusit sa activez.
imessage e copiat 100% dupa aplicatii gen whatsapp, care exista in appstore de ceva vreme. Iar la partea cu stocks, iti poti pune sa apara cursul valutar. E oricum mai util decat bursa din state
Sper ca ai un mac, dute la mar/about this mac/more/Hardware/USB si ai sa gasesti iphoneul acolo (sper) si sirul de 40 de caractere, e notat ca serial number.