@ .ral:cr Poti să dezactivezi Stocks. Și mail poti să-l aranjezi să cum vrei (sort manually/by time). Intră la Notifications în Settings, e complet rescrisă secțiunea, și sigur o să-ți placă opțiunile noi :D. Iar cel mai tare e faptul că notifications Center se rotește pe orizontală
Oare de ce mail app are none la notifications by default?
Mie pe ipad nu imi merge photobooth iar mail-ul .me nou creat are probleme,imi spune ca parola nu este corecta dar contactele,calendarul si restul aplicatiilor se sincronizeaza.
Sau poti sa faci asta ca sa activezi ios5 fara cont de developer:
1. Triple-press the home button to activate Voice Over, then do the same thing to display an option to make an emergency call. Tap on that option.
2. Now when its switching for emergency call, swipe down from the top with three fingers. Guess what, the Notifications Center will show up. Now tap on the weather widget, which will start the Weather app, then press the Home button to return back to your springboard. Bam, you should now have access to your phone.
Totusi, mai mult ca sigur ca acest bug va fi reparat in viitoarea versiune beta.
Deci nu recomand instalarea versiunii actuale, pt ca odata ce va expira, veti ramane cu un prespapier lucios….pana apare ios5 final.
Dar fiind un caz disperat acum pe forum, am zis sa ajut.
L-am rezolvat eu, dar va rog sa nu-mi mai cereti inregistrari.
Ms B-u-b-u, acolo nu m-am uitat deloc, mult mai bine asa.
Boboc, presupun ca, pt ca default el nu verifica mailuri in background. Au devenit un fel de growl notificarile astea.
Cazul disperat si-a facut-o cu mana lui, probabil bazandu-se pe faptul ca va convinge pe cineva sa ii activeze terminalul. Altfel nu-mi explic de ce ar fi instalat iOS 5 stiind ca nu va putea folosi device-ul.
In alta ordine de idei, cum se comporta iOS 5 la chestii fundamentale? Are sens sa-l instalez? Nu de alta, dar mor de curiozitate:D insa daca nu e foarte stabil prefer sa mai astept…
se misca ok dar are cateva buguri de ex cand vreau sa fac poza si il intorc invers imi arata ceasu si bateria
in setari la wallpaper nu are nici o imaginea.daca vrei sati faci un album butonul albastru de + este alb si nu merge.dar la aplicatii e foarte ok si nu am avut probleme
nuti recomand sati bagi daca ai prea multe chestii pe el
eu am crezut in altii care spuneau cai o mica modificare dar e modificat absolut tot
aa si la twitter cand vrei sa dai enable location in settings trebuie sa dai pe on repede cati iese din setari
daca mai vrei alte detalii,sunt aici.
Merci. Pana la urma, oricat de curioasa as fi, mai bine mai astept. E mult prea important pentru mine ca telefonul sa se miste bine.
Apropo, cum e camera? Ziceau ceva de editare, ce aduce nou?
Pe iPodu’ meu arata doar options sus si acolo ceva cu grid.
In rest la camera nu am gasit ce era pe siteu’ lor.
Sau poate nu au facut asta pt iPod.
Oricum acum iPodu’ are si iMessage si vad ca e super.
Merci. Pana la urma, oricat de curioasa as fi, mai bine mai astept. E mult prea important pentru mine ca telefonul sa se miste bine.
Apropo, cum e camera? Ziceau ceva de editare, ce aduce nou?
Este total nerecomandat sa-ti pui beta pe tel principal, dar ca fapt divers eu n-am intalnit nicio problema cu el.
La poze poti face: auto enhance, red eye removal, si crop.
zona crepusculara cu bateria asta, am ascultat la ipod vreo 15 min in drum spre casa si cred ca mi s-a scurs vreo 50% pt ca m-am trezit asa deodata pe rosu. in orice caz, slab rau, 18 standby si 4 usage.