imi place sincronizarea asta cu icloud. am trecut de la beta 1 la beta 2 si mi-a pus la loc toate setarile, agenda, sms-urile, programele, etc
mai trebuie aranjat putin procesul de sincronizare dpdv al usability-ului, sa nu mai intrebe toate parolele (facetime, imessage, itunes, icloud, gmail). era normal sa si le tina minte. imi dadea si un mesaj ca sa introduc parola de exchange si mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca de fapt era parola de gmail (folosesc pt calendar, se sincronizeaza in timp real cu google calendar).
eu inca sunt in ceata cu sincronizarile, nu prea-mi ies. Cred ca au modificat la notificari putin, am vazut un popup in standby pe care nu-l mai vazusem. Cu bateria pare sa fie mai bine, s-a scurs doar 50% intro zi
^ Da, nici mie nu-mi ies, sincronizează ce sincronizează și rămâne blocat la sfârșit de tot când să finalizeze, apoi mă trezesc că-mi dă eroare, da dacă mă uit în iCloud de pe calculator, backup-ul apare acolo. Și am încercat să dau un restore, n-a prea făcut totul corect, mi-a dat câteva erori și o chestie cu “Some items cannot be downloaded. Try at a later time” sau cam așa ceva. Oricum îmi place că a luat incremental backups(din ce-am dedus eu) de la Time Machine. Cât despre notificările cele noi din lock screen - CÂH!!. Parcă sunt alea de care tocmai credeam că am scăpat, doar că fără butoanele de rigoare. What were they thinking?
Bug ciudat cu usage, aseara l-am incarcat la maxim, azi dimineata imi apareau informatiile usage/stand-by corecte si acum imi spune usage times will be shown after iphone is fully charged. Weird, cat despre noul sistem de notificari, parca tot mai frumos era in beta 1.
mie mi se pare ok cu notificarea, daca esti deja in standby nu are de ce sa te deranjeze si o vezi mai bine, iar apoi oricum apare in lockscreen ca si pana acum. sper doar ca nu au scos-o pe aia discreta care apare sus peste aplicatii, n-am avut cu ce sa testez.
Dupa 2 zile de beta set as new phone m-am hotarat sa pun backupul. Mare surpriza ca nu mai merge:
- imi pune doar aplicatiile la gramada, fara foldere
- sms-urile doar cele de la beta1 incoace
- in rest nimic, muzica, poze, setari aplicatii.
Am dat deja restore si la ios de 2 ori incercand cu backupuri diferite, poate trebuie sa ma duc si mai in spate? Cu cel mai vechi cu care am incercat intradevar nu mai stiu daca era de la ios5 sau 4.
A mai avut cineva probleme? E ceva de facut?
Pe mine la beta 1 ma omora consumul bateriei, observ ca beta 2 este mult mai bine optimizat din acest punct de vedere dar inca sub 4.x.x
Per total este mai stabil decat beta 1 desi mai da cate un freeze sau lag rar.
Nu merge face time sub nici o forma.
Aplicatia nativa camera ramane agatata de multe ori la deschidere.
Syncul ota cu itunes functioneaza.
Isi cauta ota versiuni noi de os
@.ral:cr : Eu am facut restore from backup de la 4.3.3. .Eu nu am avut beta1 , am pus direct beta2 si mi-a luat toate setarile, muzica, aplicatii etc asa cum erau si pe 4.3.3. Incearca cu un backup de la 4.3 poate iti merge asa. Poate sunt ceva probleme cu backup-ul facut de beta1.
FaceTime nu merge in beta2 , din beta3 o sa fie functional.
mi se intampla o cidatenie pe b2: sunt momente in care ingheata complet pt ~10 secunde. nu raspunde la nimic, nici l butonul de inchis, nici la ala de home.