chenar negru pe itemi selectati
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.06

salutare tuturor!

Sunt nou pe forum. utilizator de mac relativ nou. in love with mac de mult timp.

problema mea: dupa utilizarea macului la niste prezentari cu videoproiector constat ca pe fereastra activa, atunci cind selectez o zona sau un buton anume, aceasta zona sau buton este inconjurata de un chenar negru. ceea ce este nasol este ca acest chenar de pe o fereastra lasata in background se vede si in fereastra pe care o deschid peste prima. nu stiu daca sunt inteles, dar poate s-a mai intilnit cineva cu asa ceva. am cautat pe forum dar nu am gasit nici o solutie.
incercai sa fac poza cu Grab, dar in poza nu se vede acest chenar.

Stie cineva cum sa fac sa scap de problema asta?

SO este Tiger 10.4.8.

Multumesc,
RTh

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Ia-o si tu pe schema standard: repair permissions, reinstall full 10.4.8 update (nu combo). De obicei se rezolva problemele ce apar fara explicatie.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nooo… e de la updateul 10.4.8

du-te la SYS preferences/ Universal access/ Seeing/ Zoom/ Options/ Show preview blabla debifeaza

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sau de la asta? mar+f5

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Multumesc tuturor!

s-a rezolvat cu prima solutie, cea cu preferences.

O sa incerc sa vad ce se intimpla cu Mar+F5 grin. Asta asa, ca sa mai invat si eu una alta…

RTh