1 din 2
1
alimentator iBook/PB - ghid ilustrat de reparat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Aveam ceva probleme cu firul de la iesirea alimentatorului de PB asa ca m-am hotarat sa-l desfac, sa scurtez firul si sa-l fac sa mearga.

Trebuie sa spun ca m-a durut inima sa dau cu sete cu ciocanul sa cracanez hard shell-ul Apple, dar altfel nu se poate. Solutia salvatoare a venit totusi de la urechile de strans firul. Cu un patent am deschis cele 2 aripi dure.

Firul are doar 2 conductori, slava Apple, la trei nu stiu ce faceam. Firul ramas inauntru e scurt.
Ambele fire sunt din lițe subtiri ce prind foarte greu fludor, io am fortat cu putina aspirina.

Lipit, izolat, pus shellul la loc izolir alb sa fie frumos. merge perfect acum, e un pic mutilat, dar asta e. Decat la gunoi…

P.S. Daca raman vreodata somer, ma duc la Noumax sa ma angajez la service. cheese

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cu ciocanu ce ai facut? LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

era așa, de convingere mai mult… grin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
.ral:cr - 03 Noiembrie 2006 02:16 AM

cu ciocanu ce ai facut? LOL

Am dat in surubelnita sprijinita pe urechea dura, in timp ce altcineva tinea cu alta surubelnita contra (ups, e voie?) in cealalta ureche. Cu ciocanul s-a cracanat prima oara 2 mm. Dar da, cred ca a fost mai mult la impresionare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

belea.. n-am ce zice. sincer si io as face la fel.. dar legat la ochi raspberry

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

nu pot sa cred, inauntru arata de parca l-ar lucrat cineva cu toporul.
eu am un magsafe si mi se pare ca s-a belit cablul exact langa magnet
unde se baga in mufa. ce naiba sa ii fac, ce ma sfatuiti)?

merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Nu te duce la Noumax ca-ti da Tudor bani putini… Intreaba-l pe Cipi ce salariu are ...smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Din poze ...pare ca l-ai reparat ... in pat !!! In afara de dormit si ... uita ca unii repara si surse in pat !!!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

va referiti la Magsafe (pe dracu safe) care mi s-a belit mie?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Kata4 - 17 Noiembrie 2006 10:42 PM

Din poze ...pare ca l-ai reparat ... in pat !!! In afara de dormit si ... uita ca unii repara si surse in pat !!!

Da, dar am un pat maaare…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

cum ai reusit sa strici magsafe-ul?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Man, nu i-am facut nimic, l-am tinut in priza pur si simplu. Apoi dintr-o data nu a mai vrut sa incarce
decat daca apasam putin cablul. Acum nu mai merge decat daca rotesc cablul putin, nu stiu ce sa ii
mai fac. Mie mi-e teama ca aia de la Apple vor zice ca eu l-am belit, desi nu am facut absolut nimic.

Il voi duce la ei sa vad ce e de facut. Am un charger de 85W, nu de 65W.
:(

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.05.06

Vedeti de magsafe-uri stricate aici: http://appledefects.com/

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 02 Noiembrie 2006 05:05 AM

Aveam ceva probleme cu firul de la iesirea alimentatorului de PB asa ca m-am hotarat sa-l desfac, sa scurtez firul si sa-l fac sa mearga.

Trebuie sa spun ca m-a durut inima sa dau cu sete cu ciocanul sa cracanez hard shell-ul Apple, dar altfel nu se poate. Solutia salvatoare a venit totusi de la urechile de strans firul. Cu un patent am deschis cele 2 aripi dure.

Firul are doar 2 conductori, slava Apple, la trei nu stiu ce faceam. Firul ramas inauntru e scurt.
Ambele fire sunt din lițe subtiri ce prind foarte greu fludor, io am fortat cu putina aspirina.

Lipit, izolat, pus shellul la loc izolir alb sa fie frumos. merge perfect acum, e un pic mutilat, dar asta e. Decat la gunoi…

P.S. Daca raman vreodata somer, ma duc la Noumax sa ma angajez la service. cheese

Continui [acuma pare corect așa, pînă mai an era corect doar continuu] să mă întreb de ce naiba Apple face componentele astea așa de greu de desfăcut. Ce cîștigă din treaba asta? Modul de asamblare a unor componente parcă e gîndit invers decît sistemul de operare, să fie cît mai greu/imposibil să te descurci.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
draciax - 18 Noiembrie 2006 04:52 PM

Man, nu i-am facut nimic, l-am tinut in priza pur si simplu. Apoi dintr-o data nu a mai vrut sa incarce
decat daca apasam putin cablul. Acum nu mai merge decat daca rotesc cablul putin, nu stiu ce sa ii
mai fac. Mie mi-e teama ca aia de la Apple vor zice ca eu l-am belit, desi nu am facut absolut nimic.

Il voi duce la ei sa vad ce e de facut. Am un charger de 85W, nu de 65W.
:(

Fiind prima generație, pare că destule au avut necazuri. Dacă mai e în garanție, repede la vînzător.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

salut cattus

am si povestit la intalnire ce am facut - pac, m-am dus cu el la noumax…si ei au descoperit ca este o greseala de utilizator cica. tot ce au putut face a fost sa imi dea o reducere la unul nou
si atat. pe forumurile de afara oricum toata lumea se plange de calitatea slaba a mansonului care tine cablul infipt in magsafe…

cica sa mai detii un mac. hoti

Semnătură 

There is no spoon

1 din 2
1