Probleme cursor
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 24.01.11

Dupa cum am precizat si in titlu, imi apare un cursor enervant, o sageata si langa aceasta o bara verticala. Precizez ca acest cursor imi apare in Office (Word, Excel,..) si Acrobat Reader (PDF), mai exact campuri text. Cum as putea scapa de acest cursor? Mai precizez ca rulez Windows 7 pe MAC pt a lucra in Office si alte editoare. Astept solutii. Multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

De ce nu folosești Office 2011 de Mac ?
Așa o fi cursorul la ei microsoft mai nou.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, Office 2011 e complet. Pentru atîta lucru nu merită să butezi sub windows.
P.S.: În alte chestii, tot aşa se vede cursorul? Ai instalat driverele de la Apple?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Lemon Boy - 10 Iunie 2011 05:09 PM

Dupa cum am precizat si in titlu, imi apare un cursor enervant, o sageata si langa aceasta o bara verticala. Precizez ca acest cursor imi apare in Office (Word, Excel,..) si Acrobat Reader (PDF), mai exact campuri text. Cum as putea scapa de acest cursor? Mai precizez ca rulez Windows 7 pe MAC pt a lucra in Office si alte editoare. Astept solutii. Multumesc anticipat!

nu cumva e o setare care definește forma cursorului?
control panels / mouse / pointers

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 11 Iunie 2011 06:41 AM

Da, Office 2011 e complet. Pentru atîta lucru nu merită să butezi sub windows.
P.S.: În alte chestii, tot aşa se vede cursorul? Ai instalat driverele de la Apple?

Da, apare si in alte programe acest cursor, nu numai pe platforma Office. Imi apare si in PDF-uri acest “minunat” cursor si ma incurca f. mult mai ales cand am de selectat un text, sa sterg o greseala (litera introdusa aiurea) dintr-un cuvant etc.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
dacuBurebista - 11 Iunie 2011 08:00 AM

nu cumva e o setare care definește forma cursorului?
control panels / mouse / pointers

Am incercat si in control panel la mouse->pointers , am mai incercat si Ease of Access Center -> Make the mouse easier to use tot din control panel dar nu am reusit sa gasesc nimic care sa elimine acest cursor afurisit. Am incercat si la setarile din Word dar… degeaba.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Am uitat sa va precizez ceva foarte important! Inainte nu aveam acest cursor, am facut eu vreun “artificiu” si a aparut acest cursor ciudat.