ipod - problema cu slide-ul
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.04.07

buna!
am o problema cu slide-ul la ipod: nu mai merge touch-ul pe slide, deci nu-l mai pot deschide….a mai avut cineva problema asta? ma puteti ajuta?
multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

nu s-a mai ” lovit ” nimeni de problema asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

slideu de power off merge? se mai intampla sa se strice o parte, jumatate de ecran, sau tot.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

nu merge….merge cancel-ul de jos cand dau un fel de force quit ( sau cum se numeste la ipod metoda aia cand apesi pe cele doua butoane simultan ca sa-l inchizi ). dar din ce cauza s-a defectat, si ce e de facut? multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se poate defecta de la orice, dar nu sunt convins inca pentru ca nu stiu despre ce buton de cancel vorbesti, e buton pe display? Daca da, poate ca are nevoie doar de un restore din iTunes.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

e cancel-ul ala din partea de jos de pe display. am incercat si restor, dar nu merge. merci.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

*restore

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.06.08

Cred ca se refera fix la slide…adica portiunea aia unde scrie slide to unlock :D Corecteaza-ma daca gresesc.
Cum se comporta cu exactitate? Nu raspunde la nicio comanda? Eu cu iphone-ul vechi (2g) am mai intalnit problema asta, nu puteam uneori sa duc slide-ul pana la capat, pur si simplu nu voia. Alteori nu raspundea la nicio atingere.
Daca nici cu restore n-ai reusit nimic e foarte posibil sa fie o problema hardware. Mai e inca in garantie?

Semnătură 

MacBook Air 2.13 Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, 256 GB SSD
Iphone 4 16GB
Iphone 2G 8GB
Ipod Classic 5G

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

da, despre asta este vorba. nu se duce slide-ul pana la capat. nu mai este in garantie. multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.06.08

Incearca totusi sa-l duci la un service, macar pentru diagnostic, sa stii ce-i in neregula cu el…

Semnătură 

MacBook Air 2.13 Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, 256 GB SSD
Iphone 4 16GB
Iphone 2G 8GB
Ipod Classic 5G

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Inseamna ca ar putea fi stricata o parte din touch, dar pe verticala nu pe orizontala cum ma gandeam eu. Iar cand ai apasa butonu de cancel l-ai apasat in partea buna.

Semnătură 

Mcintoshing…