Restore system cu time machine cu probleme
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Salut,
Am o mare problema. Am instalat fresh sl, dupa care am intrat in time machine si am restaurat din retea system, ce avea 170GB, era backupul intreg pentru vechiul hdd. Am stat apropae 9 ore sa restaureze si dupa ce s-a terminat bara ce indica statusul copieri, s-a inchis si gata. pana la urma am dat un restart si nimic, noul sistem in continuare fara aplicatii si date.Totusi pe hdd sunt ocupati peste 180 GB, iclusiv cei 176 ai backupului. Ce am gresit, cum fac sa restaurez vechiul sistem cu tot ce avea in el ?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu cumva ti-a facut un nou user?
Foloseste Migration Assistant (din Utilities).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

NU stiu ce am facut pana la urma, dupa restart am constat ca hdd era ocupat cu 10 GB si ceva, nu stiu ce am rescris !? Cand am dat restore m-a intrebat ce sa faca sa lase fisierele , sa le rescrie sau amandoua.
Ce am vrut sa fac, am vrut sa restaurez vechiul sistem, ma gandeam ca imi va pune imaginea hdd-ului vechi. Se pare ca nu am inteles inca nine principiile time machine. Am reinstalat os -ul de la cap fresh, acum ii dau update-urile , si dupa o sa fac migration assistant care am vazut ca ia doar datele , profilul setarile, aplicatiile si lasa os-ul in pace, ceea ce este si bine. Partea proasta este ca fac restore peste o rete de 100mb si cei 160 de giga dureaza cam mult :(

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.11

am si eu exact aceeasi problema. iti zic sigur ca da, datele sunt pe hardiskul nou, exact in forma in care erau pe cel vechi, doar ca pe un alt user.